Testimonials - Hypnosehuset Lynggaard

Glade kunder

Camillas to sønner på 7 og 9 år fik et bedre forhold til mad og fandt glæden ved at gå i skole


Camilla Svarre-Bunton

Hvad gør man, når man er desperat og har prøvet næsten alt, for at kunne hjælpe sit barn/børn? Man prøver noget nyt, som man måske ikke helt tror på hjælper, men håber på kan hjælpe. Min mand var mere skepsis end jeg.

I vores tilfælde blev det hypnose, og det blev Pernille, da jeg efter min første samtale med hende, kunne høre hun lød som en meget sød og meget reel person.

Min ældste søn 9 år har 2 diagnoser, og når han har det dårligt, så kunne han ikke blive mæt, og havde altid ondt i maven, som han troede var sult. Derfor havde han et overforbrug af mad, og vi havde ofte et grædende barn flere gange om dagen, som ikke følte sig mæt.

Efter min samtale med Pernille, hvor vi snakkede om vores søns problematikker, bestilte vi 4 behandlinger, da det ikke var sikkert, det havde virkning med det samme.

Første gang tog vi begge med, og selvom vores søn er meget skepsis overfor ny personer, så kunne han med det samme lide Pernille, og følte en tryghed ved hende. Vi fik som forældre forklaret, hvad der skulle ské, og efterfølgende fik vi fortalt, hvad der var snakket om. Efter den første lektion, gik vi derfra med et lille håb om, at vi på sigt måske kunne hjælpe ham på vej via Pernille.

Så skete det utrolige. Vi tog ud at spise, da vi lige ville hygge lidt om ham. Han valgte en børnemenu, som han normalt aldrig ville blive mæt af. Jeg levnede lidt fritter, som han normalt ville sende lange øjne efter. Men nu skal I høre. Vi hørte ikke ”jeg er sulten” ”jeg har ondt i maven” og ingen lange øjne efter mit mad. Vi var nærmest i chok, og tænkte, at det bare var en enkelt gang. Men nej det er fortsat og han nævner kun ”jeg er sulten”, hvis det er til normale spisetider. Han overspiser heller ikke mere, så han har faktisk tabt sig en del.

Vi har valgt at lade Pernille arbejde videre med ham i forhold til hans diagnoser, og vi forventer, at det kan hjælpe ham. Aftalen er at Pernille prøver at bygge ham op fra bunden, og at hun også lige nævner hans mæthed, så den kommer helt på plads. Vi får pt online hypnose, så vores søn er i vante rammer.

Efter denne succes historie, så har vi en anden søn på 7, som er fra december, og som i 1 ½ år IKKE har været interesseret i at gå i skole eller lære noget. Han er normal begavet, og er meget vellidt, men har bare været meget dreng. Vi fortalte igen Pernille, hvad han havde af udfordringer.

Han fik 2 lektioner med en uges mellemrum. Vi syntes ikke, der skete det helt store med ham. Men ser vi tilbage, så kom det snigende. Efter 3 måneder kan vi i samråd med lærerne konkludere, at vi har fået en dreng, som er interesseret i at læse og regne. Så kan man spørge sig selv, hvordan man kan måle det. Vores søn har taget et af de største spring i læsning ved at hoppe 4 trin op på 7 måneder. Så i stedet for at være bekymret, så er vi de lykkelige forældre til en dreng, som er blevet middel i klassen og som er begyndt at elske at lære. Dette har Pernille haft en stor andel i.

Vi kan klaret anbefale Pernille og hypnose. Vi har prøvet at komme ved hende i Randers og prøvet online. Man skal gøre det, som passer ens barn det bedst. Vores børn har været glade for det, og vi synes selv, vi har fået mega meget ud af det. Vi ved også godt at opbygningen af vores ældste søn tager længere tid, men så længe vi kan se positiv forandring, så bliver vi ved. Vi vil helt klart kontakte Pernille, hvis vi render ind i andre udfordringer fremover.

Anjas søn gik fra gråd og flere timer om at komme i skole til nu at gå ud af døren med et smil på læben


Anja Høgh Holm

Min søn var meget afvisende, havde skolevægring og dårlig selvtillid. Efter hypnosen var det nemmere at komme op om morgenen, komme af sted til skole og vi oplevede generelt en mindskning af hans træthed, som holder den dag i dag

At min søn er mindre træt har stor betydning for hans generelle velvære eksempelvis har vi set forbedring af hans søvnmønster og appetit - mærkbar bedringer. I starten var min søn meget modvilligt for behandlingen, men det gik hurtigt over fordi Pernille er tillidsskabende.

Jeg var meget tryg ved at overlade min søn til behandlingen. Pernille er meget "lige til" og behagelig, og bedst af alt informativ. Behandlingen er alle pengene værd og hvis jeg havde råd, så var min søn i fast behandlingsforløb. Effekten af behandlingerne mærkede vi inden for kort tid, dage. Jeg vil bestemt anvende hypnoterapi igen. Min søn føler generelt større tryghed efter hypnosen, hvilket har haft stor betydning på eksempelvis hvor lang tid det tager at blive færdig og komme i skole. – før var det med gråd og sorg, det kunne tage 2 timer. Nu er der ingen modstand og vi kan være ude af døren på et kvarter, med smil på læben.

Mettes søn med Aspergers fik lettere ved at sove og tackle svære følelser og krav


Mette Gade Nielsen

Min søn på 12 år med Aspergers, startede på et hypnoterapiforløb hos Pernille.

Han havde rigtig svært ved at koncentrerer sig om skolen og så ingen formål med at lære noget. Han kunne blive meget vred og søgte gerne væk for at finde ro. Han havde ikke meget social og holdte sig gerne for sig selv, for larmen og uroen var svært.

Det var med sommerfugle i maven vi tog afsted første gang til hypnoterapi. Jeg var meget spændt på om min søn overhovedet ville samarbejde. For var klar over at det ville være rigtig svært for ham..."

Vi blev taget rigtig godt imod af Pernille, som var rigtig godt forberedt via en telefonsamtale vi havde haft inden. Vi blev mødt med smil, forståelse, glæde og på et plan hvor min søn kunne følge med, ingen pres, hastværk eller utålmodighed, alt foregik i et tempo hvor han kunne følge med. Det gik over alt forventning. Han samarbejdede fra 1 minut, vi var begge helt tryk ved det hele og han ville rigtig gerne komme igen.

For første gang var han helt tryk ved et helt nyt menneske fra første øjekast. En rigtig dejlig og rørende fornemmelse for mig som mor.

Efter 2 gange begyndte vi at se fremskridt. Han fik nemmere ved at sove, takle når han bliver sur, og ikke mindst han åbner op og begynder at deltage i skolen, gå med ud i fritkvarter og snakke med hans kammerater.

Der hjemme deltager han også mere i familien og accepterer hurtigere når der bliver stillet krav eller en skal opgave skal udføres.

Det er dejligt at have fået en gladere dreng, der lige så stille løsner mere og mere op. Han ville rigtig gerne afsted til hypnoterapi og begyndte også selv at give udtryk for hvad han gerne ville arbejde med sammen med Pernille. Hun gav ham ro og var rigtig god til at aflæse hans signaler for hvad der kunne lade sig gøre lige præcis den dag.

Det har været et super professionelt forløb hele vejen igennem. Jeg er slet ikke i tvivl om at det har givet min søn en masse godt. Jeg vil til en hver tid bruge hypnoterapi igen.

Jeg er meget tilfreds og vil give mine bedste anbefalinger til Pernille. Der virkelig forstår sig på børn og hvad der sker i deres verden.

Man føler sig virkelig tryg og velkommen, man er i de bedste hænder.