Business hypnose - Hypnosehuset Lynggaard


For dig, der vil vækste og opnå dine største drømme og mål

Kender du disse problemstillinger ift. din virksomhed?

 • Utal af overspringshandlinger og undskyldninger
 • Du er ikke helt vild med det der synlighed
 • Du har måske et par pengeblokeringer eller 100
 • Du er måske også lidt bange for at lykkes (for hvem er du så – selvom det er et meget federe liv)
 • Måske du også samtidig er bange for at fejle (og lykkes) - og så står man da virkelig stille
 • Du kommer aldrig i gang med alle de fantastiske kurser, du har købt for at lykkes med din markedsføring
 • Loven om tiltrækning virker bare ikke lige så let for dig, som den gør for alle de andre som du kender eller hører om
 • Du mangler også lidt struktur, planlægning og selvdisciplin (og du har stået og ventet tålmodigt på at det skulle dumpe ned fra himmel og lande foran dig og på magiskvis virke med det samme)
 • Måske at du har nogle overbevisninger der blokerer dig så meget at det faktisk er ret svært overhovedet at komme i gang, selvom du har hørt et utal af webinar, kurser, er med i diverse onlinegrupper mm.

Et unikt 1:1 forløb, der vil rykke dig og din business til nye højder

Hvis nogle af de ovenstående problemstillinger giver genlyd hos dig, så vil mit 1:1 businessforløb være lige noget for dig. Her får du nemlig et intensivt 3-6 måneders forløb med 2 hypnosesessioner om måneden med 14 dages mellemrum. Hypnosesessionerne varer halvanden time, og er meget koncentreret. I de uger hvor der ikke ligger en hypnosesession, har vi en halv times sparring/coaching sådan at du stadigvæk rykker imellem sessionerne, og du kan italesætte de forandringer, du mærker, og dermed lande i den ”nye” dig.

Grunden til at du ikke modtager hypnose hver uge er, at det simpelthen er så store og powerfulde forandringer du fortager på en session, at du og din underbevidsthed skal have tid til at kalibrere og omstille, så du kan følge med i din forandring. Når vi arbejder med dig via hypnose, skabes forandringerne indefra og ud.

Derudover laver jeg op til specialindtalt hypnose med alle dine mål og ønsker, så du dagligt lytter til den og dermed endnu hurtigere og lettere opnår de ønskede resultater.

5% strategi og 95% mindset

Derfor virker alt det, du hidtil har gjort ikke

Som Bob Proctor siger, så handler din succes om 95% mindset, for når du ændrer dit mindset, så skal du nok finde strategien til at nå dine mål. For nogle er det dog lidt svære at forandre deres mindset, fordi underbevidstheden er blokeret i sådan en grad, at selvom man lytter til det ene fantastiske webinar efter det andet, eller læser bøger, får coaching, eller køber uddannelser med den mest fantastiske indhold, så sker der ingenting, fordi underbevidstheden siger ”NEJ TAK” til forandringer.

Her er det at hypnose er fantastisk, fordi det er den eneste terapiform, hvor man forandrer tankerne, vaner og overbevisningerne (paradigmerne) med det samme.

Hypnoterapi kan noget særligt som andre gode terapiformer ikke kan

Vidste du, at det er faktisk således at 95% af de tanker og vaner vi har, samt de handlinger vi foretager os, foregår pr. ren automatik. Det er nemlig underbevidstheden, der er på spil og ligger som en slags kodning og afspiller forskellige reaktioner på de ting, der sker.

Når det er svært at opnå sine mål og drømme, og det kan føles som en indre kamp at få gjort de ting der skal til få at få dig tættere på målet, er det fordi din underbevidsthed ikke er en medspiller. Den er simpelthen ikke programmeret med de tanker, vaner, overbevisninger der skal til for at du gør tingene med lethed.

De fleste har en underbevidsthed der er i de fleste tilfælde modarbejder målet, som er stagneret og modstandsfyldt, fordi underbevidstheden er fyldt med alt det du igennem livet, har lært, hørt og set andre gøre, samt hvad du har fået at vide er vejen frem.

Det betyder heldigvis ikke, at det ikke kan ændre sig. Det er muligt at omkode underbevidstheden. Men det er ikke alle metoder, der vil virke lige godt. 

Logiske argumenter kan f.eks. prelle helt af, da de henvender sig til den bevidste del af hjernen, og det altså ikke er her, de “negative programmer” bliver opbevaret.

Når vi vil ændre på underbevidstheden og guide den i en mere positiv retning, er hypnose måske det mest effektive værktøj, samtidig med at det foregår på en meget blid og behagelig måde.

Hypnose er en tilstand, hvor du er dybt afslappet og samtidig ved fuld bevidsthed. I denne tilstand er sindet fuldt fokuseret og derfor også i en tilstand af øget modtagelighed for en omprogrammering af nye tanker, vaner og overbevisninger.

Når hypnose er særligt effektivt, skyldes det, at selve årsagen (og ikke blot selve symptomet) til dine problemstillinger ændres med det samme. De begrænsende tankemønstre, vaner og overbevisninger, som for eksempel skyldes traumer og oplevelser, hvor du ikke følte dig mødt, frigøres fra problemstillingen, som ellers har holdt dig fast.

Hvorfor er hypnose så effektivt?

 Vi om-programmerer dig, så din underbevidsthed (altså de 95% af dig der står for de fleste af de valg, vaner og overbevisninger som du tager og lever efter hver dag) bliver din medspiller, fremfor en modspiller

 Det er den eneste terapiform hvor man arbejder direkte nede i underbevidstheden og du har adgang til at kode dig selv til dine ønskede resultater

 Hjælpe dig med at slippe fortiden (alt det du ikke har brug for mere) dernede hvor det ligger lagret og ikke kun i bevidstheden

 Via hypnose kan man ”skabe sig selv”, altså blive en nyere, bedre og opgraderet udgave af sig selv.

Få lagt din forretningsplan ind i din underbevidsthed

Bare rolig, det er ikke sikkert du har en forretningsplan som hugget i sten eller at du kender alle dine mål endnu. Men det som jeg vil fortælle dig med overskriften er, at man i hypnosen lægger dine ønskede resultater og mål ind i underbevidstheden, sådan at det vil føles trygt og velkendt for dig at gå efter dem. Din underbevidsthed vil være tryg ved at tage skridtene fordi, du via hypnosen allerede har oplevet, hvor fedt det føles at have opnået det, du har sat dig for.

Det er det sportsfolk bruger. De visualiserer at de allerede har opnået det, de kæmper for. Men når du visualiserer det i hypnosen, så har vi lavet det på et meget dybere plan, for så har din underbevidsthed også ”set” det, og så vil den tage det til sig som om at det allerede er din virkelighed.

Vi starter der, hvor du er

Vi tager udgangspunkt i dig og der hvor du er. Måske du er..

 • På vej til at starte op som selvstændig
 • Har været i gang i lidt tid, men resultaterne udebliver
 • Du har opnået et godt niveau i din business, men ønsker endnu mere succes

Vi laver sammen en plan den første gang vi mødes, for dine ønsker og mål, og justerer den hen ad vejen, hvis du opnår målene og er klar til at sætte nye eller at der sker en forandring i dig, som gør at dine mål og drømme også forandrer sig.

Hvad får du ud af et 1:1 business forløb?

 • Du får en gennemgående terapiform hos mig, nemlig 5i1 terapi. En hypnosesession hos mig indeholder både samtaleterapi, coaching, healing, clairvoyance (hvis dette ønskes) og selvfølgelig hypnoterapi, som jo er her hvor vi omprogrammerer din underbevidsthed med de nye tanker, følelser, vaner og overbevisninger, som du ønsker og har brug for, for at du lettere når dine mål.
 • Mere selvværd, selvtillid og en større selvværdi, som hænger meget sammen med de resultater du ønsker at opnå og tiltrække.
 • Sluppet gamle pengeblokeringer/overbevisninger, så du nu kan begynde at skabe de resultater du drømmer om, samt tage imod resultaterne og pengene.
 • Give dig mod og lyst til at være synlig i din virksomhed på den måde, der er rigtig for dig.
 • Det kan også være, du har brug for at skifte retning i din virksomhed, men ikke kan mærke dig selv og hvor du skal hen.
 • Kvantespringsterapi: Mens du er i hypnosen, ændrer vi dine tanker, følelser og vaner med så store spring for hver session, at du på meget kort tid går fra at være din egen modspiller til at kunne opnå dine mål og drømme.
 • Vi anvender Loven om tiltrækning i underbevidstheden - og så kommer der virkelig til at sker de vildeste resultater.

Pris

Din pris sammensætter vi sammen ud fra et skræddersyet forløb, der tager udgangspunkt i dine mål og ønsker.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, og få en gratis afklarende samtale, hvor vi gennemgår dine mål og ønsker, så du kan være sikker på at vi kan skræddersy det helt rigtige forløb til dig.


"Når du investerer stort i dig selv, investere andre stort i dig og din business"

Mange gruppeforløb koster lige nu…

Lad mig lige starte med at sige at gruppeforløb er fantastiske, og jeg kører dem også selv inden for de specialer, jeg har i min virksomhed. Der sker fantastiske forandringer på disse forløb, og det ser jeg også hos andre terapeuter og coaches. Mange online business forløb ligger i prisklasserne 30.000-125.000 kr. for forløb der varer i mellem 3-6 måneder. Dog er disse forløb UDEN 1:1 sessioner – altså hvor der ikke er fuld fokus på din udvikling.

Hvis du, ligesom jeg selv, også er mest til en-til-en forløb, når der virkelig skal forandres noget i dit liv og din business, så er kan det være at du skal overveje mit 1:1 forløb. I et 1:1 forløb vil du aldrig opleve at forsvinde i mængden. Her går vi i dybden med dig, du er den eneste der er fokus på.

Jeg er ikke den billigste, men...

Til gengæld får du noget hos mig, som du ikke kan får andre steder. Nemlig et intensivt 1:1 forløb, hvor vi både arbejder i det bevidste og underbevidste sind, og skaber forandringer med det samme.

Positive sidegevinster

 Mere livsglæde og livsmod

 Når du arbejder med dit selvværd og selvtillid i forhold til kærligheden, vil det have en afsmittende effekt i forhold karriere eller skabe mod til at sætte dig nye mål og drømme

 Med mere selvværd og selvtillid vil du opleve ro og balance i hele dit liv

 Mere mod til f.eks. at gøre eller opsøge nye retninger i livet eller karrieren mm.

 Vær og føl dig attraktiv, fordi du er fantastisk, præcis som du er

 Med nye programmeringer vil du opleve mere energi og overskud i dit liv

Du kan sagtens vælge at dit 1:1 forløb skal foregå online

En online session hos os foregår via en GDPR-sikker videokonferenceplatform. Alt det, du fortæller undervejs, forbliver fortroligt. En online session foregår på samme måde som i klinikken. Den ENESTE forskel, der er på en fysisk og en online session, er, vi ikke sidder i samme fysiske rum under hypnosen.

Derimod sidder du derhjemme i trygge omgivelser. Måske du har gjort det lidt ekstra hyggeligt det sted, du sidder, f.eks. med en ekstra pude, med tæpper, en kop te eller noget helt andet (undlad dog stearinlys, så der ikke opstår en farlig situation under selve hypnosen).

Før selve sessionen modtager du et link på mail. Så vi mødes online - det er meget nemt og lige til. Vi har vi en forsamtale inden selve hypnosen, og derefter sætter eller lægger du dig godt til rette. Så går vi i gang med selve hypnosen. Hypnosen er en tilstand, hvor du er fuldt fokuseret på det, jeg siger - og du er dermed ekstra modtagelig for at foretage de forandringer, du ønsker.