Kontakt - Hypnosehuset Lynggaard

Kontakt

Tlf: 91 53 80 23

Messingvej 52A
8940 Randers SV

mail@hypnosehusetlynggaard.dk

Fri parkering og beliggende få min. fra motorvejsafkørslen 42

Send mig en besked

Skriv gerne i boksen herunder, hvis du er interesseret i at høre, hvad hypnose kan hjælpe dig med eller hvis du gerne vil booke en session, så vender jeg tilbage til dig.

*Personfølsomme oplysninger er:  personoplysninger, som afslører racemæssig eller etnisk oprindelse, politisk ståsted, religiøs eller filosofisk overbevisning, fagforeningsmæssigt tilhørsforhold, genetiske data, biometriske data, som alene behandles for at identificere et menneske, helbredsoplysninger, oplysninger om en persons seksuelle forhold eller seksuelle orientering. Kilde: datatilsynet.dk

Book en gratis afklarende samtale

Du kan sende mig en besked her på siden eller du kan booke en gratis afklarende samtale i et tidsrum, der passer dig bedst.

Hvem er jeg?

Pernille Lynggaard

Jeg er indehaver af Hypnosehuset Lynggaard. Jeg er uddannet 5-PATH Master hypnotisør og hypnoterapeut samt 7-PATH Selvhypnoseinstruktør.

Jeg har særlig ekspertise i at omprogrammere underbevidstheden, så gamle og uhensigtsmæssige overbevisninger løsnes op og erstattes med nye og ønskede tanker, handlinger og overbevisninger.

Derudover har jeg specialuddannelse inden for områderne børnehypnose og børnehypnoterapi, smertebehandling samt kærligheds- og seksuelle problemstillinger.