Karrieremanden - Hypnosehuset Lynggaard


Resultatorienteret

terapi


Opnå store og hurtige resultater i dit liv

- med minimal snak

Mid adult businessman at work

Vil du opnå effektive og vedvarende resultater uden at skulle snakke i timevis?

Hypnose er en effektiv terapiform målrettet mænd og karrieremennesker, som ønsker hurtige og vedvarende resultater uden for meget snak. 

Du er i forvejen vant til at gå efter dine mål og drømme, men du kan måske mærke, at du endnu ikke er kommet helt i mål med dig selv. Du fornemmer måske, der ikke er helt balance på det indre plan? 

Vi opdaterer alle flittigt vores mobiltelefoner, pc’ere, tablets - henter apps m.v. flere gange om året for at tingene skal køre effektivt. Men hvordan forholder det sig med dit styresystem? Som menneske er du afhængig af, at dit sind - dvs. dit underliggende styresystem - fungerer upåklageligt. Har du nogensinde opdateret det?

Styrer du dit styresystem eller styrer det dig og dit liv?

Dit styresystem er det fantastiske system, der ligger i din underbevidsthed. Faktisk styrer det de fleste af de beslutninger og handlinger, du foretager dig hver dag. Hvornår har du sidst opdateret DIT underliggende styresystem? Og bringer dit styresystem dig nærmere det, du drømmer om eller gør dit liv nemmere? Eller kunne det godt trænge til den længe ønskede opdatering, som du ikke var klar over, var en mulighed?

Få mere overskud til at præstere - undgå stressfælden

Hypnose hjælper dig til at have balance i dig selv og dit liv og til fortsat at have overskuddet til at præstere - også i det lange løb. For når du bedre kan mærke dig selv, kan du også ’performe’ bedre uden at overskride dine grænser. Det betyder også, at du lettere undgår at ryge i stressfælden. Mange benytter netop hypnose for at afhjælpe stress, øge performance eller blive en bedre sælger, som hviler mere i sin kerne under fx præsentationer. Eller at få skabt plads og overskud til familielivet igen efter f.eks. stress eller perioder med en overdrevet arbejdsmængde.

Hypnose er en effektiv, videnskabeligt dokumenteret metode

Hypnose (eller hypnoterapi) er en genvej til at opnå store forandringer på kort tid. Især mange af vores mandlige klienter værdsætter det faktum, at de i hypnoterapi ikke skal bruge kræfter på at skulle sidde og snakke alt for meget. De værdsætter det resultat- og målorienterede aspekt, hvor fokuset ligger på at skabe varige forandringer i forhold til de begrænsende vaner, tanker og overbevisninger, de har henvendt sig med. 

Hvis du ønsker en uddybende forklaring om hypnosens mange positive effekter, er der skrevet en del videnskabelige artikler om det. Du kan læse mere om det her.

Et hypnoseforløb kan skabe mere balance i hele dit liv

I et hypnoseforløb kommer vi typisk ind på ’det hele liv”. Det vil sige, at vi også kan tilbyde  at optimere de programmeringer, du rummer i forhold til dit arbejde og privatliv, så de spiller godt sammen. Det er utroligt vigtigt at have en god work-life balance, når man skal præstere på jobbet og ikke ønsker at ende udbrændt, fordi balancen manglede.

Sådan foregår sessionen

Sessionen starter med vi i fællesskab får defineret ønsker og mål for terapien. Hypnoseforløbet bliver altid tilpasset nøjagtigt til dine problematikker, mål og ønsker. Vi arbejder ikke ud fra med en ”one size fits all”-model.

Vi tilbyder også hypnose online, hvilket er en fordel, hvis du har meget at se til. Du sparer dermed tiden på at skulle frem og tilbage. Du kan læse mere om online hypnose længere nede på siden.

Derfor virker hypnose effektivt på mange og forskellige problemstillinger

Med hypnose får du programmeret din underbevidsthed, hvilket virker meget hurtigere, end hvis du fx. går til en coach eller i terapi. Det skyldes, at vi går ned i styresystemet (din underbevidsthed) og ændrer dine gamle negative programmeringer, vaner, tanker og mønstre.

Hvis du har spørgsmål eller vil i dialog med os om de mange muligheder, behandlingen rummer, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 9153 8023.

Resultatorienteret terapi kan hjælpe dig med:

 • Hurtigere og mere effektivt at opnå dine mål vha. programmering af din underbevidsthed.
 • Få større selvværd og selvtillid og gøre det lettere at anerkende dig selv.
 • Modvirke stress (før, under og efter), så du hurtigere kommer tilbage til dig selv og når dit gamle topniveau.
 • Hvile bedre i dig selv, så du styrker fundamentet for din forretning/karriere.
 • Blive mere autentisk og selvsikker, når du fx laver præsentationer og er i salgssituationer, i kraft af et stærkere selvværd.
 • Få skabt tid og overskud til at bedre at kunne rumme din familie og relationer.
 • Blive bedre til at mærke dig selv og det, der er dit sande mål i din forretning/karriere.

Hvorfor er hypnose så effektiv

Hypnose er en tilstand, hvor du er dybt afslappet og samtidig ved fuld bevidsthed. I denne tilstand er sindet fuldt fokuseret og derfor også i en tilstand af øget modtagelighed for en omprogrammering af nye tanker, vaner og overbevisninger.

Normalt har vi ikke fri adgang til de programmeringer, der igennem tiden er blevet lagret i underbevidstheden. Den afspændte tilstand gør det muligt at omkode de hæmmende overbevisninger og tankemønstre i sindet, der kan sammenlignes med vores styresystem. Under hypnosen programmeres sindet med nye og mere kærlige kodninger, der hjælper dig til positive og vedvarende forandringer - hurtigere end fx ved klassisk samtaleterapi.

Når hypnose er særlig effektivt, skyldes det, at selve årsagen (og ikke blot selve symptomet) til dine problemstillinger ændres med det samme. De begrænsende tankemønstre, vaner og overbevisninger, som fx skyldes traumer og oplevelser, hvor du ikke følte dig mødt, frigøres fra problemstillingen, som ellers har holdt dig fast.

Hypnose online 

En online session hos mig foregår via Zoom. Alt det, du fortæller undervejs, forbliver fortroligt. En online session foregår på samme måde som i klinikken. Den ENESTE forskel, der er på en fysisk og en online session er, at vi ikke sidder i samme fysiske rum under hypnosen.

Derimod sidder du derhjemme i trygge omgivelser. Måske du har gjort det lidt ekstra hyggeligt det sted, du sidder, f.eks. med en ekstra pude, med tæpper, en kop te eller noget helt andet (undlad dog stearinlys, så der ikke opstår en farlig situation under selve hypnosen).

Før selve sessionen modtager du et link på mail. Så vi mødes online - det er meget nemt og lige til. Vi har vi en forsamtale inden selve hypnosen, og derefter sætter eller lægger du dig godt til rette. Så går vi i gang med selve hypnosen. Hypnosen er en tilstand, hvor du er fuldt fokuseret på det, jeg siger - og du er dermed ekstra modtagelig for at foretage de forandringer, du ønsker. Du kan læse mere her om hypnose, og om hvordan det virker her.

Positive sidegevinster

 • Mere livsglæde og livsmod
 • Øget koncentration og præstationsevne
 • Med mere ro på systemet oplever mange en forbedret søvn
 • Mere mod til f.eks. at gøre eller opsøge nye retninger i livet eller karrieren m.m.
 • Bedre til at regulere humørsvingninger (husk dog, at alle følelser er ’gode’ følelser)
 • Med nye programmeringer vil du opleve mere energi og overskud