Karrierekvinden - Hypnosehuset Lynggaard

For dig, der vil have et fantastisk karriereliv uden at gå på kompromis med, hvem du er

Kender du til det her?

 • Du render måske rundt og er stresset og aldrig helt til stede, hverken på arbejde eller i privatlivet
 • Du har svært ved at sætte grænser og mærke hvad du har brug for
 • Du tvivler på dig selv og dine evner
 • Har brug for et løft ift. Selvværd og selvtillid
 • Måske du mangler modet til at fortage et karriereskifte
 • Har svært ved at finde den autentiske udgave af dig og stå stærkt i den
 • Det kan være, der skal være en bedre balance imellem karriere og kærlighedslivet
 • Måske du står med nogle helt andre problemstillinger end jeg nævner her, men så tag endelig kontakt og så tager vi en snak

Så passer mit karriereforløb til lige netop dig!

Tør du stå stærkt i din feminine energi som forretningskvinde?

Du kender sikkert statistikken lige så godt, som de fleste andre kvinder. Vi besidder ikke de samme stillinger som mænd – i hvert fald ikke i lige så høj grad. Og på vejen dertil taber eller maskerer vi ofte vores kvindelighed. For hvis vi skal kunne dominere i en mandsdomineret verden, så må vi vel blive nødt til at være som mænd, ikke? Måske endda mere mand end mændene er.

Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være. Du kan både stå stærkt i din feminine energi og have balance i den maskuline, samt have den karriere, du drømmer om og stræber efter.

Vi omprogrammerer din underbevidsthed til at kunne opnå succes

… samtidig med at du får lov til at være den kvinde du er, balance i din feminine og maskuline energi, således at du får skabt balance mellem dit arbejdsliv og hjemmeliv.

I hypnoterapi arbejder vi med din underbevidsthed. Og det er derfor at hypnoterapi kan være hurtigere og mere effektiv end traditionel coaching og samtaleterapi, når det kommer til at ændre på tanker, adfærd, vaner og handlinger.

Det er således at 95% af de handlinger, vi foretager os, foregår pr. ren automatik. Det er underbevidstheden, der er på spil og ligger som en slags kodning og afspiller forskellige reaktioner på de ting, der sker.

Det betyder heldigvis ikke, at det ikke kan ændre sig. Men som nævnt er det ikke alle metoder, der vil virke lige godt. Logiske argumenter kan prelle helt af, da de henvender sig til den bevidste del af hjernen.

Når vi vil ændre på underbevidstheden og guide den i en ønsket retning, er hypnose derfor det mest effektive værktøj, samtidig med at det foregår på en meget blid og behagelig måde.

Positive sidegevinster

 Mere livsglæde og livsmod

 Når du arbejder med dit selvværd og selvtillid i forhold til kærligheden, vil det have en afsmittende effekt i forhold karriere eller skabe mod til at sætte dig nye mål og drømme

 Med mere selvværd og selvtillid vil du opleve ro og balance i hele dit liv

 Mere mod til f.eks. at gøre eller opsøge nye retninger i livet eller karrieren mm.

 Vær og føl dig attraktiv, fordi du er fantastisk, præcis som du er

 Med nye programmeringer vil du opleve mere energi og overskud i dit liv

Stikkontakten: Balancen mellem hjemme og-arbejdslivet

Har du oplevet stress som konsekvens af din karriere? Eller frygter du, at det vil ske?

At nå til top i karrierelivet uden at blive ramt af stress handler rigtig meget om at skabe balance mellem at være på arbejde og at være hjemme. Forestil dig at du har en kontakt, du skal trykke på, når du skal skifte over. Hvis du ikke trykker på kontakten, når du tager hjem fra arbejde, så kommer du ikke til at have et mere afslappet hjemmeliv. Du bliver ikke i stand til at geare ned.

Men er det så lige så nemt, som at trykke på en stikkontakt? Nej, selvfølgelig ikke. Men det er her hypnoterapi kan hjælpe dig.

Det kan være at du har svært ved at sige nej til overarbejde eller endnu flere og større projekter, selv om du kan mærke at arbejdsbyrden vil blive for tung at bære alene. Det kræver enormt meget selvværd og selvtillid at turde tænke på sit eget ve og vel. Desværre. Heldigvis kan vi gennem hypnose give dig selvværd og selvtillid til at turde stå op for dig selv.

Dette får du ud af forløbet

Vi tager udgangspunkt i de ønsker, du har til et anderledes liv. Det vil sige de tanker, følelser, vaner og overbevisninger, du har brug for i stedet for, for at dit liv og hverdag kommer til at harmonere og du opnår dine mål og drømme både karrieremæssigt, men også i forhold til privatlivet, da du skal stortrives på alle områder af dit liv.

Gå efter drømmen

For at turde gå efter sit mål, skal man kunne tro på sig selv. Og det er her en af forskellene på mænd og kvinder er. Mænd kan godt have en ”Det gør vi bare mentalitet”, og før de får kigget sig om, så har de allerede bedt om en lønforhøjelse eller forfremmelse. Men ved du hvad? Du kan gøre det samme. Det er et spørgsmål om at vi omkoder din underbevidsthed, så den er programmeret til succes. Så du er fuld af selvværd og selvtillid og har masser af mod til at gå efter drømmen.


Du kan sagtens vælge at dit 1:1 forløb skal foregå online

En online session hos os foregår via en GDPR-sikker videokonferenceplatform. Alt det, du fortæller undervejs, forbliver fortroligt. En online session foregår på samme måde som i klinikken. Den ENESTE forskel, der er på en fysisk og en online session, er, vi ikke sidder i samme fysiske rum under hypnosen.

Derimod sidder du derhjemme i trygge omgivelser. Måske du har gjort det lidt ekstra hyggeligt det sted, du sidder, f.eks. med en ekstra pude, med tæpper, en kop te eller noget helt andet (undlad dog stearinlys, så der ikke opstår en farlig situation under selve hypnosen).

Før selve sessionen modtager du et link på mail. Så vi mødes online - det er meget nemt og lige til. Vi har vi en forsamtale inden selve hypnosen, og derefter sætter eller lægger du dig godt til rette. Så går vi i gang med selve hypnosen. Hypnosen er en tilstand, hvor du er fuldt fokuseret på det, jeg siger - og du er dermed ekstra modtagelig for at foretage de forandringer, du ønsker.

Hvorfor er hypnose så effektiv

Hypnose er en tilstand, hvor du er dybt afslappet og samtidig ved fuld bevidsthed. I denne tilstand er sindet fuldt fokuseret og derfor også i en tilstand af øget modtagelighed for en omprogrammering af nye tanker, vaner og overbevisninger.

Normalt har vi ikke fri adgang til de programmeringer, der igennem tiden er blevet lagret i underbevidstheden. Den afspændte tilstand gør det muligt at omkode de hæmmende overbevisninger og tankemønstre i sindet, der kan sammenlignes med vores styresystem. Under hypnosen programmeres sindet med nye og mere kærlige kodninger, der hjælper dig til positive og vedvarende forandringer - hurtigere end for eksempel ved klassisk samtaleterapi.

Når hypnose er særligt effektivt, skyldes det, at selve årsagen (og ikke blot selve symptomet) til dine problemstillinger ændres med det samme. De begrænsende tankemønstre, vaner og overbevisninger, som for eksempel skyldes traumer og oplevelser, hvor du ikke følte dig mødt, frigøres fra problemstillingen, som ellers har holdt dig fast.

Sådan foregår det:

 • I den første session begynder vi med en snak om, hvad hypnose er. Til at begynde med sidder vi over for hinanden og taler sammen. Jeg gennemgår, hvad der kommer til at ske under hypnosen, så du kender forløbet for hele sessionen. Derpå har vi en samtale om de problemstillinger, du ønsker at få taget hånd om og om hvordan du ønsker, at dit liv skal være anderledes.
 • Efter samtalen vil du komme over at sidde i den behagelige hypnosestol. Her vil du blive guidet i den dejlige og afslappede tilstand, som hypnosen er. Du vil være ved fuld bevidsthed og have fuld kontrol over det, der sker under hele sessionen. Hypnose minder meget om en guidet meditation, hvor du til enhver tid kan gøre, hvad du ønsker. Forskellen er bare, at du vil blive guidet til at ændre dine tanker og overbevisninger under sessionen. Du vil føle det, som om tiden går hurtigt. Det er også en meget rar, behagelig og afslappende følelse, du vil mærke.
 • Bagefter vil du føle dig frisk og veludhvilet og gå ud med en fantastisk følelse fra sessionen. Kort før vi afrunder sessionen, vil vi tale om din oplevelse og om hvad der skal ske næste gang for at skabe den ønskede forandring.