Mød terapeuterne - Hypnosehuset Lynggaard

Mød hypnoterapeuterne

Pernille Lynggaard Nielsen

Indehaver af Lynggaard Hypnose

Pernille Lynggaard Nielsen er indehaver af Hypnosehuset Lynggaard. Hun er uddannet 5-PATH Master hypnotisør og hypnoterapeut og 7-PATH Selvhypnoseinstruktør hos Hypnosehuset Danmark, hvor instruktørerne blev kåret som verdens bedste i 2016 indenfor 5-PATH Hypnoterapi.


Derudover har hun en overbygning som Momsfritaget hypnoterapeut, dette er en overbygningsuddannelse på 410 timer, som bl.a. betyder at hun har specialuddannelse inden for områderne børnehypnose/børnehypnoterapi, Smertebehandling med hypnoterapi og områder inden for kærlighed- og seksuelle problemstilinger. På uddannelsen fokuseres der på psykoterapien, så den uddannede hypnoterapeut kan levere en bedre terapi, der også strækker sig ud over hypnosen.


Hun dygtiggør sig løbende indenfor sit felt, ved bl.a. at tage videreuddannelse og gå i supervision og egenterapi for at levere en kompetent og grundig terapi til sine klienter. Fordi hun selv anvender hypnoterapi ved supervision og egenterapi, så kan hun relaterer til dig som klient i hypnosen, og derved giver dig en endnu mere dybdegående forandring og kompetent terapi. 


Pernille har særlig erfaring i at arbejde med problemstillinger der relatere til børn og forældre, inden for hestesporten, kærlighed og relationer og erhvervslivet. Når det er sagt, tages der imod hver enkelt klient, med de udfordringer han/hun måtte komme med, da det ikke handler om problematikken men om klienten og forandringen der skal opnås.


På den private front, kan det nævnes at Pernille selv er mor og kan relatere til livet som forældre og de problemstillinger man som forældre kan stå i. Derudover har hun redet hele sit liv, både for hyggen og nydelsen ved at være sammen med hesten og naturen, men også været aktiv konkurrencerytter, og hun kan derfor relatere til alle de følelser og udfordringer der kan opstå når man begår jeg i ridesporten, om det måtte være rideangst, svigtende selvtillid til stævner eller følelsen af ikke at være god nok mm. Men også at det er muligt at komme ud over disse udfordringer og følelser, hvis man anerkender dem, og får hjælp til dem. 

Berna M. Hansen

​Hypnoterapeut

Berna er uddannet 5-PATH Master hypnotisør og hypnoterapeut samt 7-PATH Selvhypnoseinstruktør hos Hypnosehuset Danmark i januar 2020, hvor instruktørerne blev kåret som verdens bedste i 2016 indenfor 5-PATH Hypnoterapi.

 

Berna dygtiggør sig også løbende indenfor sit felt, ved at videreuddanne sig og gå i supervision og egenterapi for at levere en grundig og kompetent terapi til sine klienter, samt at få en forståelse for sine klienter herigennem. Fordi hun selv anvender hypnoterapi ved supervision og egenterapi, så kan hun relatere til dig som klient i hypnosen, og dermed give dig som klient en endnu mere dybdegående forandring og kompetent terapi. 

 

Det er vigtigt for Berna at skabe et fortroligt og nærværende rum for klienten. Da det at blive mødt som menneske og blive lyttet til, har en kæmpe stor værdi. Berna tror på at svaret findes inde i mennesket, at alle ressourcer og kræfter, findes indeni, men på grund af de udfordringer og overbevisninger man kan møde i livet, skal man nogle gange have guidning til at finde derind.


Det er dér hypnoterapi spiller en stor rolle. Det har Berna selv erfaret igennem et 5 PATH forløb hos Pernille, hvilket gjorde udslaget til at Berna selv valgte at uddanne sig til hypnoterapeut.

Under uddannelsen har Berna haft fokus på problemstillinger inden for områder som selvværd, selvtillid og angst. 

 

Berna er uddannet sygeplejerske fra sygeplejeskolen i Randers 2011, hjertet brænder både for sygeplejen, men også for hypnoterapien og de fantastiske og effektive redskaber hypnoterapien tilbyder. 

Berna er selv mor og kan derfor også relatere til hverdagen med børn og livet som mor.