Mød terapeuterne - Hypnosehuset Lynggaard

Mød hypnoterapeuten

Pernille Lynggaard Nielsen

Indehaver af Lynggaard Hypnose

Pernille Lynggaard Nielsen er indehaver af Hypnosehuset Lynggaard. Hun er uddannet 5-PATH Master hypnotisør og hypnoterapeut og 7-PATH Selvhypnoseinstruktør hos Hypnosehuset Danmark, hvor instruktørerne blev kåret som verdens bedste i 2016 indenfor 5-PATH Hypnoterapi.


Derudover har hun en overbygning som Momsfritaget hypnoterapeut, dette er en overbygningsuddannelse på 410 timer, som bl.a. betyder at hun har specialuddannelse inden for områderne børnehypnose/børnehypnoterapi, Smertebehandling med hypnoterapi og områder inden for kærlighed- og seksuelle problemstillinger. På uddannelsen fokuseres der på psykoterapien, så den uddannede hypnoterapeut kan levere en bedre terapi, der også strækker sig ud over hypnosen.


Hun dygtiggør sig løbende indenfor sit felt, ved bl.a. at tage videreuddannelse og gå i supervision og egenterapi for at levere en kompetent og grundig terapi til sine klienter. Fordi hun selv anvender hypnoterapi ved supervision og egenterapi, så kan hun relaterer til dig som klient i hypnosen, og derved giver dig en endnu mere dybdegående forandring og kompetent terapi. 


Pernille har særlig erfaring i at arbejde med problemstillinger der relatere til børn og forældre, inden for hestesporten, kærlighed og relationer og erhvervslivet. Når det er sagt, tages der imod hver enkelt klient, med de udfordringer han/hun måtte komme med, da det ikke handler om problematikken men om klienten og forandringen der skal opnås.


På den private front, kan det nævnes at Pernille selv er mor og kan relatere til livet som forældre og de problemstillinger man som forældre kan stå i. Derudover har hun redet hele sit liv, både for hyggen og nydelsen ved at være sammen med hesten og naturen, men også været aktiv konkurrencerytter, og hun kan derfor relatere til alle de følelser og udfordringer der kan opstå når man begår jeg i ridesporten, om det måtte være rideangst, svigtende selvtillid til stævner eller følelsen af ikke at være god nok mm. Men også at det er muligt at komme ud over disse udfordringer og følelser, hvis man anerkender dem, og får hjælp til dem.