Mød terapeuterne - Hypnosehuset Lynggaard

Mød hypnoterapeuten


Pernille Lynggaard Nielsen

Indehaver af Lynggaard Hypnose


Mit navn er Pernille Lynggaard Nielsen og jeg er indehaver af Hypnosehuset Lynggaard.


Jeg er uddannet hypnotisør og hypnoterapeut, og jeg er særlig dygtig til at ændre på indre overbevisninger og programmer i underbevidstheden. Man kan vel egentlig godt kalde mig for en alternativ IT-kvinde, for jeg plejer at betragte og sammenligne vores underbevidsthed som en computer, der selvfølgelig altid har godt af at have de bedste og seneste opdateringer. Derfor plejer jeg at sige at ligesom, du sikrer dig at din pc, mobil eller tablet er opdateret og opgraderet, så skal du selvfølgelig også selv være det.


Jeg brænder særligt meget for at hjælpe folk med at vokse i sådan en grad, at de bliver den absolut bedste version af sig selv. Det gør jeg ved gennem hypnoterapi at om-programmere underbevidstheden. Og det er fantastisk at opleve, hvad det kan gøre ved et menneske. I min klinik stræber jeg sammen med mine klienter at opnå ”det gode liv”. Hvad det er og indeholder, det er helt op til dig at vurdere.


Derudover arbejder jeg i min klinik rigtig meget med børn og børnefamilier. For som jeg ser det, så starter det gode liv og vejen til succes allerede i barndommen. Hvis du som barn allerede er fyldt op med selvværd og visheden om at du altid er god nok, så er du allerede rigtigt godt på vej til at få succes i voksenlivet.


Af uddannelse kan jeg nævne at jeg er uddannet 5-PATH Master hypnotisør og hypnoterapeut og 7-PATH Selvhypnoseinstruktør hos Hypnosehuset Danmark, hvor instruktørerne blev kåret som verdens bedste i 2016 indenfor 5-PATH Hypnoterapi.


Derudover har jeg en overbygning som Momsfritaget hypnoterapeut. Dette er en overbygningsuddannelse på 410 timer, som bl.a. betyder at jeg har specialuddannelse inden for områderne børnehypnose/børnehypnoterapi, smertebehandling med hypnoterapi og områder inden for kærlighed- og seksuelle problemstillinger. På uddannelsen fokuseres der på psykoterapien, så den uddannede hypnoterapeut kan levere en bedre terapi, der også strækker sig ud over hypnosen


Jeg dygtiggør mig løbende indenfor mit felt, ved bl.a. at tage videreuddannelse og gå i supervision og egenterapi for at levere en kompetent og grundig terapi til sine klienter. Fordi jeg selv anvender hypnoterapi ved supervision og egenterapi, så kan jeg relatere til dig som klient i hypnosen, og derved give dig en endnu mere dybdegående forandring og kompetent terapi.


På den private front, kan det nævnes at jeg er mor og kan relatere til livet som forældre og de problemstillinger, man som forældre kan stå i.

Derudover har jeg redet hele mit liv, både for hyggen og nydelsen ved at være sammen med hesten og naturen, men også været aktiv konkurrencerytter, og jeg kan derfor relatere til alle de følelser og udfordringer der kan opstå når man begår sig i ridesporten, om det måtte være rideangst, svigtende selvtillid til stævner eller følelsen af ikke at være god nok.

Men også at det er muligt at komme ud over disse udfordringer og følelser, hvis man anerkender dem, og får hjælp til dem.

Mød resten af huset

Diana - Marketingmedarbejder

Diana sidder med Det Gode Skoleliv, Facebook og hjemmeside.

Louise - Marketingmedarbejder

Louise er husets fotograf og står for Instagram.