Børnehypnose - Hypnosehuset Lynggaard

Børnehypnose

Børnehypnose giver den forandring, som dit barn har brug for

Hvad kan hypnose hjælpe dit barn med?

 • Bedre indlæring
 • Større selvværd/selvtillid
 • Opnå større indre ro
 • Styre appetitten,  og dermed opnå vægttab
 • Angst/socialangst /præstationsangst
 • Sorg/vrede
 • Hjælpe sensitive børn
 • Allergi
 • Og meget, meget mere

Er du i tvivl om hypnoterapi er det rette match til dit barn?

Book en gratis trivselssamtale, hvor vi snakker om de udfordringer I står med, og om hvorvidt hypnoterapi og jeg, som terapeut, er det rette match for jer.

95% af dit barns daglige handlinger styres af underbevidstheden

Det vil sige, hvis dit barn ikke er til at få ud af døren om morgenen, skændes i frikvarteret og senere ikke vil lave sine lektier, er der ikke tale om overvejede og bevidste handlinger.

Det er nemlig underbevidstheden, der er på spil og ligger som en slags kodning, der afspiller forskellige reaktioner på de ting, der opstår i løbet af skoledagen og derhjemme.

Det betyder heldigvis ikke, at det ikke kan ændre sig. Dog er det ikke alle metoder, der vil virke lige godt.

Logiske argumenter kan f.eks. prelle helt af, da de henvender sig til den bevidste del af hjernen, og det er ikke her, de "negative programmer" bliver opbevaret.

Når vi ønsker at ændre på underbevidstheden og guide den i en mere positiv retning, kan hypnose måske være det mest effektive værktøj, samtidig med at det foregår på en meget blid og behagelig måde for barnet.

Hjælp dit barn med at trives gennem skræddersyede hypnosesessioner

Børnehypnose er en blid og samtidig meget effektiv terapiform, der hurtigt kan bidrage til at give dit barn den forandring, som han eller hun har brug for. Det er derfor en rigtig god behandling at overveje til dit barn. Det er desuden vigtigt for mig, at dit barn føler sig sikker og tryg ved at være i terapi hos mig. Derfor er det muligt både at komme i hypnose på min klinik i Randers eller hjemme hos jer selv via et videomøde. Du kan læse mere om dette længere nede på siden.

Dit barn kender allerede følelsen af at være i hypnose

Børn oplever, ligesom voksne, den hypnotiske tilstand hver dag. Den hypnotiske tilstand opstår, når man er fuldstændig opslugt af noget og fuldt fokuseret på det, man er i gang med. Dette ses ofte hos børn; de er fuldstændig opslugt af en leg, et spil eller når de sidder og tegner. Her er de fuldt fokuseret - de er faktisk i en hypnotisk tilstand. Vi arbejder således i en tilstand, som dit barn allerede kender rigtigt godt og er tryg ved, og hertil tilføjer jeg så min terapi, som i børnehøjde består af en terapi der leges ind, vågen-hypnose og historiefortælling under hypnosen.

En god drøm

Børn vil opleve hypnosen som om, det er en god drøm, en film de ser på indersiden af øjenlågene, og at de selv er hovedpersonen i denne. Så det er en meget dejlig oplevelse for dit barn.

Sådan foregår det

Børnehypnosen tilpasses altid efter dit barns alder og koncentrationsevne. Processen foregår ved, at dit barn ligger eller sidder i en behagelig stol og lytter til afslappende musik, samtidig med at barnet lytter til de positive forslag, jeg kommer med til hans eller hendes underbevidsthed.

Børnehypnose med eller uden forældre

Er der tale om et yngre barn, vil hypnosen foregå med enten mor, far eller begge forældre til stede i rummet. Hvis dit barn er ældre og tryg ved det, vil hypnosen foregå uden jer forældre. I venteværelset kan I sidde og nyde en kop te eller kaffe, og I vil altid kunne gå hen til min klinik og kigge ind ad ruden ved siden af døren, så I også er trygge under processen. Grunden til, at I bliver vist ud, når jeres barn er gammel nok, er så de lettere kan holde fokus på hypnosen undervejs og ikke søger jer.

Før den første børnehypnose

Før den første børnehypnose finder sted, er der en forsamtale med mor og/eller far for at få afdækket problematikken og sikre, at I begge føler jer trygge ved hypnosen. Denne samtale foregår enten her på klinikken eller over telefon.

Hvorfor hypnose kan anvendes på så mange problemstillinger

Dit barn kan, via hypnosen, give slip på gamle uhensigtsmæssige mønstre, vaner, tanker og overbevisninger. Når dit barn har frigjort sig fra alt det gamle og tilføjet nye, positive vaner, overbevisninger og tanker, som understøtter den nye måde at leve og være på, er dit barn stærkt på vej mod et nyt, anderledes og bedre liv.


Måske 1:1 sessioner derhjemme er det bedste for dit barn

Derfor er en online session lige så god

En online session foregår her hos mig over videokonferenceplatformen Zoom, som er en sikker platform i forhold til, at alt du eller dit barn siger undervejs forbliver fortroligt, dette sikres ved at der anvendes et password som I logger ind med.

I modtager et link og password på mail fra mig, og så mødes vi på Zoom. Det er meget nemt, og skulle det opstå problemer, så er jeg der til at hjælpe jer.

En online 1:1 session foregår og opleves på samme måde som i klinikken. Den eneste forskel er, at vi ikke sidder i samme fysiske rum. Derimod sidder dit barn hjemme i trygge omgivelser, måske I har gjort det lidt ekstra hyggelig det sted dit barn sidder eller ligger, med en ekstra pude, tæpper, masser af bamser eller noget helt andet der gør dit barn tryg.

Sådan foregår det: Børnehypnose via Zoom

Vi starter med at jeg har en samtale med dig og eventuelt den anden forældre omkring problemstillingen og den ønskede forandring. Denne samtale finder sted enten via telefonen eller Zoom.
Derefter aftaler vi tider og starter forløbet op med dit barn. En hypnose for et barn (5-12 år) vil vare imellem 15-25 min, og for et ungt menneske (13-18 år) er det ca. 30-45 min. Under hypnosen ligger eller sidder dit barn et behageligt sted med høretelefoner på hvis dit barn er okay med dette, og lytter til det jeg siger, som er i overensstemmelse med det jeg har snakket om og aftalt med dig/jer som forældre.

Mellem hver session har vi så kontakt enten via mail eller telefon, hvor I fortæller om hvad der er sket siden sidste session, så vi lægger fokusset rigtig for næste session.

De mange positive fordele ved online 1:1 sessioner

Kvaliteten af terapien er lige høj, uanset om den foregår online over Zoom eller fysisk på min klinik. Den eneste forskel der er på en fysisk eller online session, er at vi ikke sidder i samme rum under hypnosen.

Der er dog nogle særlig positive fordele ved online 1:1 sessioner:

 • I sparer udgifter til transport
 • I sparer udgifter til transport
 • I sparer tid
 • I er et sted dit barn allerede kender og føler sig tryg
 • Dit barn kan efter sessionen sætte sig og nyde roen, uden at skulle forhold sig til andre mennesker eller trafik mm.
 • Mange børn og voksne er vant til, at meget af deres hverdag foregår online, så det er ikke så nyt for dem med et ”online møde”, og her er hypnosen heller ikke anderledes

Alt efter dit barns problemstilling kan det være en fordel at terapien foregår hjemme i trygge og kendte rammer.

Jeg har børn fra hele landet der modtager online hypnose i aldersgruppen helt ned til 4,5 år, som har opnået fantastiske resultater, så det er sikkert, trygt og effektivt også online.

Dette indeholder et 1:1 børneforløb

- 4 hypnosesessioner

- Forældresamtaler før og under forløbet

- 6 måneders gratis adgang til Det Gode Skoleliv, som støtte under forløbet og efterværn til når dit barns forløb er afsluttet.

Hvorfor er børnehypnose så effektivt?

Fordi at under hypnosen tales det ”sprog” som børns underbevidsthed/hjerne taler, nemlig billedsprog, følelser og farver. De laver selv forandringerne undervejs, ved f.eks. at give det de er kede af til en sød prinsesse og deres superhelt.

Hypnose er en tilstand, hvor dit barn er dybt afslappet og samtidig ved fuld bevidsthed. I denne tilstand er sindet fuldt fokuseret og derfor også i en tilstand af øget modtagelighed for en omprogrammering af nye tanker, vaner og overbevisninger.

Når hypnose er særligt effektivt, skyldes det, at selve årsagen (og ikke blot selve symptomet) til dit barns problemstillinger ændres med det samme. De begrænsende tankemønstre, vaner og overbevisninger frigøres fra problemstillingen, som ellers har holdt dit barn fast.

Sådan foregår det:

 • Børnehypnose er for børn mellem 5-18 år. Hypnosen tilpasset altid efter barnets alder eller udvikling.
 • Er der tale om et yngre barn, vil hypnosen forgå med mor eller far, eller begge i rummet. Er dit barn større og tryg ved det, så forgår hypnosen uden jer forældre.
 • Børnehypnose foregår enten gennem mine online hypnoseforløb eller gennem 1:1 sessioner som både kan foregå på min klinik eller online via Zoom.

Brug for noget andet end 1:1 sessioner? Så er Det Gode Skoleliv lige noget for jer

Vil I gerne have gavn af og benytte jer af hypnose, uden at være i et 1:1 terapiforløb? Så er min medlemsklub Det Gode Skoleliv værd at overveje. Det fungerer som et månedligt abonnement, hvor I får adgang til et online hypnoseunivers med lydfiler I kan høre, når I vil og hvor I vil. 

Prøv gratis i 14 dage

Bliv en del af medlemsklubben

Som medlem får du adgang til en fantastisk online hypnoseløsning, som indeholder hypnoser til børn i forskellige aldersgrupper og til forældre. Og der kommer ofte nyt til. Derudover får du som medlem adgang til medlemsklubbens facebookgruppe, hvor der er fællesskab at hente, og hvor jeg laver LIVE videoer, svarer på spørgsmål og støtter dig og dit barn. Der vil også være konkurrencer med lækre præmier til glæde for både børn og voksne.

Skal du og dit barn ikke også have adgang til dette fantastiske online hypnoseunivers?

 • Over 20 dagshypnoser
 • Over 20 godnathypnoser
 • 5 hypnosemoduler til 3 forskellige aldersgrupper, så forløbet følger dit barns udvikling
 • Forældreforløb med 5 moduler og 20 hypnoser
 • Adgang til en facebookgruppe, hvor jeg går LIVE og svarer på spørgsmål 1 gang hver 14. dag. Så I er sikre og trygge ved at anvende forløbet til jeres barn
 • Konkurrencer i facebookgruppen, som er til glæde for både børn og voksne
 • Videoer på medlemssiden, hvor jeg svarer på de oftest stillede spørgsmål
 • Der kommer løbende nye hypnoser

Hvad

Et online medlemsunivers med børnehypnoser og hypnoser målrettet forældre.

Hvornår

Hele tiden. I kan faktisk begynde allerede nu. 

Når du bliver medlem af Det Gode Skoleliv, ligger forløbet tilgængeligt hele tiden.


Hvem

Disse forløb henvender sig til børn, der godt kunne bruge et selvværd- og selvtillidsboost i hverdagen og i forhold til skolen.

Det kan være troen på, at man er god lige præcis som man er, og det er helt okay at lave fejl. Når underbevidstheden har accepteret, at det at lave fejl er helt naturligt, og noget som alle gør, så bliver dit barn i stand til at sige ”pyt” og prøve igen og dermed ikke tage det som et nederlag, men bare se det som en mulighed for at prøve igen og lære af fejlen.

Selvom dit bare ikke ikke har det svært i skolen fagligt eller socialt, vil dette forløb virkelig hjælpe dit barn til at elske og hvile i sig selv. Ved at anvende hypnose til selvværd og selvtillid allerede nu, skaber du et godt fundament for dit barn, som dermed tager beslutninger med troen på at:

”Jeg er god nok præcis som jeg er”
”Jeg er værdifuld”
”Jeg elsker og tror på mig selv”

Der er hypnoser til alle tænkelige problemstillinger og der kommer løbende flere til.

Nysgerrig på, hvad andre forældre siger om børnehypnose? Så læs med herunder

Camillas to sønner på 7 og 9 år fik et bedre forhold til mad og fandt glæden ved at gå i skole


Camilla Svarre-Bunton

Hvad gør man, når man er desperat og har prøvet næsten alt, for at kunne hjælpe sit barn/børn? Man prøver noget nyt, som man måske ikke helt tror på hjælper, men håber på kan hjælpe. Min mand var mere skepsis end jeg.

I vores tilfælde blev det hypnose, og det blev Pernille, da jeg efter min første samtale med hende, kunne høre hun lød som en meget sød og meget reel person.

Min ældste søn 9 år har 2 diagnoser, og når han har det dårligt, så kunne han ikke blive mæt, og havde altid ondt i maven, som han troede var sult. Derfor havde han et overforbrug af mad, og vi havde ofte et grædende barn flere gange om dagen, som ikke følte sig mæt.

Efter min samtale med Pernille, hvor vi snakkede om vores søns problematikker, bestilte vi 4 behandlinger, da det ikke var sikkert, det havde virkning med det samme.

Første gang tog vi begge med, og selvom vores søn er meget skepsis overfor ny personer, så kunne han med det samme lide Pernille, og følte en tryghed ved hende. Vi fik som forældre forklaret, hvad der skulle ské, og efterfølgende fik vi fortalt, hvad der var snakket om. Efter den første lektion, gik vi derfra med et lille håb om, at vi på sigt måske kunne hjælpe ham på vej via Pernille.

Så skete det utrolige. Vi tog ud at spise, da vi lige ville hygge lidt om ham. Han valgte en børnemenu, som han normalt aldrig ville blive mæt af. Jeg levnede lidt fritter, som han normalt ville sende lange øjne efter. Men nu skal I høre. Vi hørte ikke ”jeg er sulten” ”jeg har ondt i maven” og ingen lange øjne efter mit mad. Vi var nærmest i chok, og tænkte, at det bare var en enkelt gang. Men nej det er fortsat og han nævner kun ”jeg er sulten”, hvis det er til normale spisetider. Han overspiser heller ikke mere, så han har faktisk tabt sig en del.

Vi har valgt at lade Pernille arbejde videre med ham i forhold til hans diagnoser, og vi forventer, at det kan hjælpe ham. Aftalen er at Pernille prøver at bygge ham op fra bunden, og at hun også lige nævner hans mæthed, så den kommer helt på plads. Vi får pt online hypnose, så vores søn er i vante rammer.

Efter denne succes historie, så har vi en anden søn på 7, som er fra december, og som i 1 ½ år IKKE har været interesseret i at gå i skole eller lære noget. Han er normal begavet, og er meget vellidt, men har bare været meget dreng. Vi fortalte igen Pernille, hvad han havde af udfordringer.

Han fik 2 lektioner med en uges mellemrum. Vi syntes ikke, der skete det helt store med ham. Men ser vi tilbage, så kom det snigende. Efter 3 måneder kan vi i samråd med lærerne konkludere, at vi har fået en dreng, som er interesseret i at læse og regne. Så kan man spørge sig selv, hvordan man kan måle det. Vores søn har taget et af de største spring i læsning ved at hoppe 4 trin op på 7 måneder. Så i stedet for at være bekymret, så er vi de lykkelige forældre til en dreng, som er blevet middel i klassen og som er begyndt at elske at lære. Dette har Pernille haft en stor andel i.

Vi kan klaret anbefale Pernille og hypnose. Vi har prøvet at komme ved hende i Randers og prøvet online. Man skal gøre det, som passer ens barn det bedst. Vores børn har været glade for det, og vi synes selv, vi har fået mega meget ud af det. Vi ved også godt at opbygningen af vores ældste søn tager længere tid, men så længe vi kan se positiv forandring, så bliver vi ved. Vi vil helt klart kontakte Pernille, hvis vi render ind i andre udfordringer fremover.

Mettes søn med Aspergers fik lettere ved at sove og tackle svære følelser og krav


Mette Gade Nielsen

Min søn på 12 år med Aspergers, startede på et hypnoterapiforløb hos Pernille.

Han havde rigtig svært ved at koncentrerer sig om skolen og så ingen formål med at lære noget. Han kunne blive meget vred og søgte gerne væk for at finde ro. Han havde ikke meget social og holdte sig gerne for sig selv, for larmen og uroen var svært.

Det var med sommerfugle i maven vi tog afsted første gang til hypnoterapi. Jeg var meget spændt på om min søn overhovedet ville samarbejde. For var klar over at det ville være rigtig svært for ham..."

Vi blev taget rigtig godt imod af Pernille, som var rigtig godt forberedt via en telefonsamtale vi havde haft inden. Vi blev mødt med smil, forståelse, glæde og på et plan hvor min søn kunne følge med, ingen pres, hastværk eller utålmodighed, alt foregik i et tempo hvor han kunne følge med. Det gik over alt forventning. Han samarbejdede fra 1 minut, vi var begge helt tryk ved det hele og han ville rigtig gerne komme igen.

For første gang var han helt tryk ved et helt nyt menneske fra første øjekast. En rigtig dejlig og rørende fornemmelse for mig som mor.

Efter 2 gange begyndte vi at se fremskridt. Han fik nemmere ved at sove, takle når han bliver sur, og ikke mindst han åbner op og begynder at deltage i skolen, gå med ud i fritkvarter og snakke med hans kammerater.

Der hjemme deltager han også mere i familien og accepterer hurtigere når der bliver stillet krav eller en skal opgave skal udføres.

Det er dejligt at have fået en gladere dreng, der lige så stille løsner mere og mere op. Han ville rigtig gerne afsted til hypnoterapi og begyndte også selv at give udtryk for hvad han gerne ville arbejde med sammen med Pernille. Hun gav ham ro og var rigtig god til at aflæse hans signaler for hvad der kunne lade sig gøre lige præcis den dag.

Det har været et super professionelt forløb hele vejen igennem. Jeg er slet ikke i tvivl om at det har givet min søn en masse godt. Jeg vil til en hver tid bruge hypnoterapi igen.

Jeg er meget tilfreds og vil give mine bedste anbefalinger til Pernille. Der virkelig forstår sig på børn og hvad der sker i deres verden.

Man føler sig virkelig tryg og velkommen, man er i de bedste hænder.

Anjas søn gik fra gråd og flere timer om at komme i skole til nu at gå ud af døren med et smil på læben


Anja Høgh Holm

Min søn var meget afvisende, havde skolevægring og dårlig selvtillid. Efter hypnosen var det nemmere at komme op om morgenen, komme af sted til skole og vi oplevede generelt en mindskning af hans træthed, som holder den dag i dag

At min søn er mindre træt har stor betydning for hans generelle velvære eksempelvis har vi set forbedring af hans søvnmønster og appetit - mærkbar bedringer. I starten var min søn meget modvilligt for behandlingen, men det gik hurtigt over fordi Pernille er tillidsskabende.

Jeg var meget tryg ved at overlade min søn til behandlingen. Pernille er meget "lige til" og behagelig, og bedst af alt informativ. Behandlingen er alle pengene værd og hvis jeg havde råd, så var min søn i fast behandlingsforløb. Effekten af behandlingerne mærkede vi inden for kort tid, dage. Jeg vil bestemt anvende hypnoterapi igen. Min søn føler generelt større tryghed efter hypnosen, hvilket har haft stor betydning på eksempelvis hvor lang tid det tager at blive færdig og komme i skole. – før var det med gråd og sorg, det kunne tage 2 timer. Nu er der ingen modstand og vi kan være ude af døren på et kvarter, med smil på læben.