Børnehypnose - Hypnosehuset Lynggaard

Børnehypnose

Børnehypnose giver dit barn den forandring, som han eller hun har brug for

Bliv en del af medlemsklubben: Det Store Børneforløb

Som medlem får du adgang til en fantastisk online hypnoseløsning, som indeholder hypnoser til børn i forskellige aldersgrupper og til forældre. Og der kommer ofte nyt til. Derudover får du som medlem adgang til medlemklubbens facebookgruppe, hvor der er fællesskab at hente, hvor jeg laver LIVE videoer, svarer på spørgsmål og støtter dig og dit barn. Der vil også være konkurrencer med lækre præmier til glæde for både børn og voksne.

"Vi oplevede en hjælp allerede fra første hypnose. Vi stod i en krise med en dreng på 11 som ikke kunne gå i skole, det hjalp hypnosen på på få dage, og da vi havde ventet på en samtale med skolepsykologen i 2 mdr havde han overvundet sin angst via hypnoser og samtalen var overflødig"- Helle Birk Hansen

Hypnose kan hjælpe dit barn med:

 • Bedre indlæring 
 • Større selvværd/selvtillid
 • Opnå større indre ro
 • Styre appetitten, deraf vægttab
 • Angst / social angst / præstationsangst
 • Sorg/vrede
 • Hjælpe sensitive børn
 • Allergi

Hvorfor er børne- hypnose så effektiv

 • Fordi at under hypnosen tales det ”sprog” som børns underbevidsthed/hjerne taler, nemlig billedsprog, følelser og farver. De laver selv forandringerne undervejs, ved f.eks. at give det de er kede af til en sød prinsesse og deres superhelt.
 • Fordi dit barn, via hypnosen, giver slip på gamle uhensigtsmæssige mønstre, vaner, tanker og overbevisninger.

Sådan foregår det:

 • Børnehypnose er for børn mellem 5-12 år. Når dit barn er over 12 år, er under-bevidstheden udviklet så meget, at de har større gavn af alm. hypnoterapi, dog stadig tilpasset den enkelte.
 • Er der tale om et yngre barn, vil hypnosen forgå med mor eller far, eller begge i rummet. Er dit barn større og tryg ved det, så forgår hypnosen uden jer forældre.
 • Børnehypnose foregår enten gennem mine online hypnoseforløb eller gennem 1:1 sessioner som både kan foregå på min klinik eller online via Zoom.

95% af alt, hvad dit barn foretager sig i løbet af en dag, foregår pr. ren automatik

Dvs. hvis dit barn ikke er til at få ud af døren om morgenen, kommer op og skændes i frikvarteret og senere ikke vil lave sine lektier, er der ikke tale om overvejede og bevidste handlinger. 

Det er nemlig underbevidstheden, der er på spil og ligger som en slags kodning og afspiller forskellige reaktioner på de ting, der opstår i løbet skoledagen og derhjemme.

Det betyder heldigvis ikke, at det ikke kan ændre sig. Men det er ikke alle metoder, der vil virke lige godt. 

Logiske argumenter kan f.eks. prelle helt af, da de henvender sig til den bevidste del af hjernen, og det altså ikke er her, de “negative programmer” bliver opbevaret.

Når vi vil ændre på underbevidstheden og guide den i en mere positiv retning, er hypnose måske det mest effektive værktøj, samtidig med at det foregår på en meget blid og behagelig måde for barnet.

Børnehypnose 1:1

Børnehypnose er en blid og samtidig meget effektiv terapiform, der hurtigt er med til at give dit barn den forandring, som han eller hun har brug for.

Børn oplever, ligesom voksne, den hypnotiske tilstand HVER DAG. Den hypnotiske tilstand opstår, når man er fuldstændig opslugt af noget og fuldt fokuseret på det, man er i gang med. Dette ses ofte ved børn - de er fuldstændig opslugt af en leg, et spil eller når de sidder og tegner. Her er de fuldt fokuseret - de er faktisk i en hypnotisk tilstand. Vi arbejder således i en tilstand, som dit barn allerede kender rigtigt godt og er tryg ved - og hertil tilsætter vi så den terapi, som i børnehøjde består af en terapi der leges ind, vågen-hypnose og historiefortælling under hypnosen.

En god drøm

Børn vil opleve hypnosen som om, det er en god drøm, en film de ser på indersiden af øjenlågene, og at de selv er hovedpersonen i denne. Så det er en meget dejlig oplevelse for dit barn.

Sådan foregår det

Børnehypnosen bliver altid tilpasset efter dit barns alder og koncentrationsevne, og foregår på den måde, at dit barn ligger eller sidder i en behagelig stol og lytter til afslappende musik, mens barnet lytter til de positive forslag, jeg kommer med til hans eller hendes underbevidsthed.

Børnehypnose med eller uden forældre

Er der tale om et yngre barn, vil hypnosen foregå med mor eller far, eller begge i rummet. Er dit barn større og tryg ved det, så foregår hypnosen uden jer forældre. I venteværelset kan I sidde og nyde en kop te eller kaffe, og I vil altid kunne gå hen til min klinik og kigge ind ad ruden ved siden af døren, så I også er trygge under processen. Grunden til at I bliver vist ud, når jeres barn er gammel nok, er så de lettere kan holde fokus på hypnosen undervejs og ikke søger jer.

Før den første børnehypnose

Før den første børnehypnose finder sted, er der en forsamtale med mor og/eller far for at få afdækket problematikken, og for at I begge er trygge ved hypnosen. Denne samtale foregår enten her på klinikken eller over telefon.

Hvorfor kan hypnose anvendes på så mange problemstillinger

Fordi dit barn, via hypnosen, giver slip på gamle uhensigtsmæssige mønstre, vaner, tanker og overbevisninger. Når dit barn har sluppet alt det gamle og tilføjet alle de nye, positive vaner, overbevisninger og tanker, som understøtter den nye måde at leve og være på – så er dit barn stærkt på vej mod et nyt, anderledes og bedre liv!

Online sessioner

Hvorfor er en online session lige så god?
Måske er det faktisk endnu bedre for dit barn?

En online session foregår her hos mig over videokonferenceplatformen Zoom, som er en sikker platform i forhold til, at alt du eller dit barn siger undervejs forbliver fortroligt, dette sikres ved at der anvendes et password som I logger ind med.

I modtager et link og password på mail fra mig, og så mødes vi på Zoom. Det er meget nemt, og skulle det opstå problemer, så er jeg der til at hjælpe jer.

En online session foregår og opleves på samme måde som i klinikken, den eneste forskel er, at vi ikke sidder i samme fysiske rum. Derimod sidder dit barn hjemme i trygge omgivelser, måske I har gjort det lidt ekstra hyggelig det sted dit barn sidder eller ligger, med en ekstra pude, tæpper, masser af bamser eller noget helt andet der gør dit barn tryg.

Børn og unge

Er det dit barn der skal have en online session, foregår det på den måde, at jeg har en samtale med dig eller jer begge to (begge forældre), omkring problemstillingen, og den ønskede forandring. Denne samtale finder sted enten via telefonen eller Zoom.
Derefter aftaler vi tider og starter forløbet op med dit/jeres barn. En hypnose for et barn (5-12 år) vil vare imellem 15-25 min, for et ungt menneske (13-17 år) er det ca. 30-45 min. Under hypnosen ligger eller sidder dit barn et behageligt sted med høretelefoner på hvis dit barn er okay med dette, og lytter til det jeg siger, som er i overensstemmelse med det jeg har snakket om og aftalt med dig/jer som forældre.

Mellem hver session har vi så kontakt enten via mail eller telefon, hvor I fortæller om hvad der er sket siden sidste session, så vi lægger fokusset rigtig for næste session.
Når jeg skriver under Priser at en session tager fx 45 min for et barn (5-12 år), er det den samlede tid, både med hypnose og korrespondancen/samtale med forældrene.

Den ENESTE forskel der er på en fysisk eller online session, er altså at vi ikke sidder i samme rum under hypnosen.

MEN….
Der er mange andre positive fordele ved ONLINE sessioner:

 • I sparer udgifter til transport
 • I sparer tid
 • I er et sted dit barn allerede kender og føler sig tryg
 • Dit barn kan efter sessionen sætte sig og nyde roen, uden at skulle forhold sig til andre mennesker eller trafik mm.
 • Mange børn og voksne er vant til, at meget af deres hverdag foregår online, så det er ikke så nyt for dem med et ”online møde”, og her er hypnosen heller ikke anderledes

KORT SAGT…. Måske det faktisk er bedre med online for dit barn?

Jeg har børn fra hele landet der modtager online hypnose i aldersgruppen helt ned til 4,5 år, som har opnået fantastiske resultater, så det er sikkert, trygt og effektivt også online.

Børnehypnose - onlineforløb

- med fokus på selvværd, selvtillid og trivsel


Mine online børnehypnoseforløb henvender sig til børn, der har brug for et ekstra boost af selvværd, selvtillid samt trivsel i skolen. Jeg har også lavet en del godnathypnoser til børn, som hjælper barnet med at finde ro og hvile, samt vågne op med nye positive overbevisninger.

Her er et lille udsnit af, hvad børnehypnose kan være med til at bearbejde:

 • Bedre indlæring
 • Større selvværd/selvtillid
 • Opnå større indre ro
 • Styre appetitten deraf vægttab
 • Angst/social angst/præstationsangst
 • Sorg/vrede
 • Hjælpe sensitive børn
 • Give en bedre og nemmere skoledag

 Du kan læse mere om online hypnoseforløbene herunder og se, om det er noget for dit barn.

Spørgsmål til online hypnoseforløbene

Kan mit barn være med selvom han/hun er f.eks. 5 år?

Ja, sagtens

Er hypnose sikkert?

Ja det er det. Hypnose er minder om meditation, så du kan være sikker og tryg ved det der sker. Meditation handler mere om at finde roen, og mærke sig selv, hvorimod hypnosen er en blid men effektiv form for oprydning af gamle mønstre (i børnehøjde) og derefter positiv programmering af underbevidstheden, så det for dit barn f.eks. bliver lige så let at elske sig selv som at trække vejret.

Hvordan virker hypnose?

Hypnose virker ved at man på en blid måde om-programmere underbevidstehed i f.eks. forhold til selvværd og selvtillid, indlæring mm.

Kan man betale over flere gange?

Ja, du kan betale samlet eller det det op i 3 rater

Jeg har et barn på 17 år. Er han for gammel til at få noget ud af hypnose?

Nej, dit barn på 17 år vil også få det ud af hypnosen, som han skal. Om det så er bedre selvværd, mod på skolen eller hjælp til eksamensangst

Mit barn er urolig, kan han eller hun få noget ud af hypnosen alligevel?

Ja, det kan dit barn sagtens, dit barn kan nemlig sagtens sidde og lege eller tegne, mens det lytter til hypnosen. Jeg oplever også tit på klinikken, at børn der f.eks. har ADHD eller på anden måde har svært ved at finde ro, finder en dyb ro, når de er i hypnosen, fordi jeg under hele hypnosen snakker, og det giver deres system ro og tryghed til at slappe af og tage imod forandringer.

Hvad skal vi selv gøre undervejs?

Lade dit barn lytte til hypnoserne så mange han eller hun har lyst til det, og så have fokus på at lægge mærke til alle de små positive forandringer der kommer undervejs

Positive sidegevinster

 • Mere livsglæde
 • Øget koncentrationsevne og bedre muligheder for at indgå positivt i relationer
 • Bedre indlæringsevne
 • Mere mod til f.eks. skolearbejde, og at prøve nye ting mm.
 • Bedre til at regulere humørsvingninger (men husk, at alle følelser er gode følelser)
 • Bedre til at indgå i/skabe relationer i f.eks. skolen

Praktisk info om online hypnoseforløb for børn

Hvornår

Hele tiden. I kan faktisk begynde allerede nu. 

Når du køber et onlineforløb hos mig, ligger forløbet tilgængeligt hele tiden og du har evighedsadgang.


Hvem

Disse forløb henvender sig til børn, der godt kunne bruge et selvværd- og selvtillidsboost i hverdagen og ifht. til skolen.

Det kan være troen på, at man er god lige præcis som man er, og det er helt okay at lave fejl. Når underbevidstheden har accepteret, at det at lave fejl er helt naturligt, og noget som alle gør, så bliver dit barn i stand til at sige ”pyt” og prøve igen og dermed ikke tage det som et nederlag, men bare se det som en mulighed for at prøve igen og lære af fejlen.

Selvom dit bare ikke ikke har det svært i skolen fagligt eller socialt, vil dette forløb virkelig hjælpe dit barn til at elske og hvile i sig selv. Ved at anvende hypnose til selvværd og selvtillid allerede nu, skaber du et godt fundament for dit barn, som dermed tager beslutninger ud troen på:

”jeg er god nok præcis som jeg er”
”jeg er værdifuld”
”jeg elsker og tror på mig selv”