Børne hypnose

Børne hypnose er en blid og samtidig meget effektiv terapi form, der hurtig er med til at give dit barn den forandring, som han eller hun har brug for.

Børn oplever lige som de voksne, nemlig også den hypnotiske tilstand HVER DAG.

Den hypnotiske tilstand opstår, når man er fuldstændig opslugt af noget og fuldt fokuseret på det, man er i gang med. Dette ses ofte ved børn - de er fuldstændig opslugt af en leg, et spil eller når de sidder og tegner. Her er de fuldt fokuseret - de er netop i en hypnotisk tilstand.Vi arbejder således i en tilstand, som dit barn allerede kender rigtig godt og er tryg ved - og hertil tilsætter vi så den terapi, som i børnehøjde består af en terapi der leges ind, vågen-hypnose og historie fortællinger under hypnosen.

Børn vil opleve hypnosen som om, at det er en god drøm, en film de ser på indersiden af øjenlågene og at de selv er hovedpersonen i denne. Så er der en meget dejlig oplevelse for dit barn.  

Børne hypnose er for børn mellem 5-12 år. Når dit barn er over 12 år, er underbevidstheden udviklet så meget, at de har større gavn af alm. hypnoterapi, dog stadig tilpasset den enkelte.

 

Hvorfor er børne hypnose så effektiv

 

Fordi hypnoterapi virker så effektivt er fordi, at under hypnosen tales det ”sprog” som deres underbevidsthed/hjerne taler, nemlig billede sprog, følelser og farver, og at de selv laver forandringerne undervejs, ved f.eks. at give det de er kede af til en sød prinsesse og deres superhelt.

Børne hypnosen bliver altid tilpasset efter dit barns alder og koncentrationsevnen, og forgår på den måde, at dit barn ligger eller sidder i en behagelig stol og lytter til afslappende musik, mens dit barn lytter til de positive forslag, jeg kommer med til hans eller hendes underbevidsthed.

Er der tale om et yngre barn, vil hypnosen forgår med mor eller far, eller begge i rummet. Er dit barn større og tryg ved det, så forgår hypnosen uden jer forældre. Der er venteværelse som i kan sidde og nyde en kop te eller kaffe i, og i vil altid kunne gå hen til min klinik og kigge ind ad ruden ved siden af døren, så i også er trygge ved processen. Grunden til, at i bliver vist ud når jeres barn er gammel nok, er for at de letter kan holde fokus på hypnosen undervejs og ikke søger jer.

 

Før den første Børne hypnose

 

Før den første børne hypnose finder sted, så er der er foresamtale med mor og/eller far, for at få afdækket problematikken og for, at i begge er trygge ved hypnosen. Denne samtale foregår enten her på klinikken eller over telefonen.

Her er et lille udsnit af, hvad børne hypnose kan være med til at bearbejde:

  • Bedre indlæring
  • Større selvværd/selvtillid
  • opnå større indre ro
  • Styre appetitten deraf vægttab
  • angst/social angst/præstationsangst
  • sorg/vrede
  • indre ro
  • hjælpe sensitive børn
  • Allergi

 

Hvorfor kan hypnose anvendes på så mange problemstillinger

 

Fordi dit barn via hypnosen, giver slip på gamle uhensigtsmæssige mønstre, vaner, tanker og overbevisninger.

Når dit barn har sluppet alt det gamle og tilføjet alle de nye, positive vaner, overbevisninger og tanker, som understøtter den nye måde at leve og være på –  så er dit barn stærkt på vej mod et nyt, anderledes og bedre liv!

 

Tag endelig kontakt og hør mere om hypnose til dit barn.