Priser - Hypnosehuset Lynggaard

Priser

Priser

Børnehypnose 5-18 år


Børnehypnoseforløb             6.500 kr.

Indeholder: 4 hypnoterapi sessioner, forældresamtaler før og under forløbet, samt 6 mdrs. adgang til Det Gode Skoleliv


Enkelte hypnosesessioner    1.750 kr.

Indeholder: 1 hypnoterapi session, forældresamtale og adgang til Det Gode Skoleliv.

Voksenhypnose

Voksenforløb                           8.500 kr.

Indeholder:  5 hypnoterapi sessioner. Varighed pr. session: 1½ time.


Enkelte hypnosesessioner    1.800 kr.

Varighed pr. session: 1½ time.

Karrierehypnose

Karriereforløb                         8.500 kr.

Indeholder: 5 hypnoterapi sessioner. Varighed pr. session: 1½ time.


Enkelte hypnosesessioner    1.800 kr.

Varighed pr. session: 1½ time.

Businesshypnose

Businessforløb                        8.500 kr.

Indeholder: 5 hypnoterapi sessioner. Varighed pr. session: 1½ time.


Enkelte hypnosesessioner    1.800 kr.

Varighed pr. session: 1½ time.

Rytterhypnose

Rytterforløb                            4.000 kr.

Indeholder: 2 hypnoterapi sessioner, evighedsadgang til online rytterforløb. Varighed pr. session: 2 timer.


Enkelte hypnosesessioner     2.150 kr.

Varighed pr. session: 2 timer.

Kærlighedshypnose

Kærlighedsforløb                   8.500 kr.

Indeholder: 5 sessioner, evighedsadgang til onlineforløb. Varighed pr. session 1½ time.


Enkelte hypnosesessioner   1.800 kr.

Varighed pr. session: 1½ time.


*Husk at der i børne og ungesessioner er inkl. tid til korrespondance med jer forældre.

Du modtager en faktura på forløbet, som skal være betalt forud for den første session.

Såfremt sessionen dækkes af arbejdsgiver, bedes dette oplyst ved tidsbestilling, hvorefter faktura kan udstedes.

Afbud til en aftalt session skal ske senest 24 timer før aftalt tid. Ved senere afbud, opkræves 50% af sessionens fulde pris. Ved udeblivelse fra en aftalt session, opkræves fuld pris.

Bemærk venligst, at forløb skal være brugt inden for 12 måneder.

Der er mulighed for at dele betalingen op i rater.

Camillas to sønner på 7 og 9 år fik et bedre forhold til mad og fandt glæden ved at gå i skole


Camilla Svarre-Bunton

Hvad gør man, når man er desperat og har prøvet næsten alt, for at kunne hjælpe sit barn/børn? Man prøver noget nyt, som man måske ikke helt tror på hjælper, men håber på kan hjælpe. Min mand var mere skepsis end jeg.

I vores tilfælde blev det hypnose, og det blev Pernille, da jeg efter min første samtale med hende, kunne høre hun lød som en meget sød og meget reel person.

Min ældste søn 9 år har 2 diagnoser, og når han har det dårligt, så kunne han ikke blive mæt, og havde altid ondt i maven, som han troede var sult. Derfor havde han et overforbrug af mad, og vi havde ofte et grædende barn flere gange om dagen, som ikke følte sig mæt.

Efter min samtale med Pernille, hvor vi snakkede om vores søns problematikker, bestilte vi 4 behandlinger, da det ikke var sikkert, det havde virkning med det samme.

Første gang tog vi begge med, og selvom vores søn er meget skepsis overfor ny personer, så kunne han med det samme lide Pernille, og følte en tryghed ved hende. Vi fik som forældre forklaret, hvad der skulle ské, og efterfølgende fik vi fortalt, hvad der var snakket om. Efter den første lektion, gik vi derfra med et lille håb om, at vi på sigt måske kunne hjælpe ham på vej via Pernille.

Så skete det utrolige. Vi tog ud at spise, da vi lige ville hygge lidt om ham. Han valgte en børnemenu, som han normalt aldrig ville blive mæt af. Jeg levnede lidt fritter, som han normalt ville sende lange øjne efter. Men nu skal I høre. Vi hørte ikke ”jeg er sulten” ”jeg har ondt i maven” og ingen lange øjne efter mit mad. Vi var nærmest i chok, og tænkte, at det bare var en enkelt gang. Men nej det er fortsat og han nævner kun ”jeg er sulten”, hvis det er til normale spisetider. Han overspiser heller ikke mere, så han har faktisk tabt sig en del.

Vi har valgt at lade Pernille arbejde videre med ham i forhold til hans diagnoser, og vi forventer, at det kan hjælpe ham. Aftalen er at Pernille prøver at bygge ham op fra bunden, og at hun også lige nævner hans mæthed, så den kommer helt på plads. Vi får pt online hypnose, så vores søn er i vante rammer.

Efter denne succes historie, så har vi en anden søn på 7, som er fra december, og som i 1 ½ år IKKE har været interesseret i at gå i skole eller lære noget. Han er normal begavet, og er meget vellidt, men har bare været meget dreng. Vi fortalte igen Pernille, hvad han havde af udfordringer.

Han fik 2 lektioner med en uges mellemrum. Vi syntes ikke, der skete det helt store med ham. Men ser vi tilbage, så kom det snigende. Efter 3 måneder kan vi i samråd med lærerne konkludere, at vi har fået en dreng, som er interesseret i at læse og regne. Så kan man spørge sig selv, hvordan man kan måle det. Vores søn har taget et af de største spring i læsning ved at hoppe 4 trin op på 7 måneder. Så i stedet for at være bekymret, så er vi de lykkelige forældre til en dreng, som er blevet middel i klassen og som er begyndt at elske at lære. Dette har Pernille haft en stor andel i.

Vi kan klaret anbefale Pernille og hypnose. Vi har prøvet at komme ved hende i Randers og prøvet online. Man skal gøre det, som passer ens barn det bedst. Vores børn har været glade for det, og vi synes selv, vi har fået mega meget ud af det. Vi ved også godt at opbygningen af vores ældste søn tager længere tid, men så længe vi kan se positiv forandring, så bliver vi ved. Vi vil helt klart kontakte Pernille, hvis vi render ind i andre udfordringer fremover.

Hvem er jeg?

Pernille Lynggaard

Jeg er indehaver af Hypnosehuset Lynggaard. Jeg er uddannet 5-PATH Master hypnotisør og hypnoterapeut samt 7-PATH Selvhypnoseinstruktør.

Jeg har særlig ekspertise i at omprogrammere underbevidstheden, så gamle og uhensigtsmæssige overbevisninger løsnes op og erstattes med nye og ønskede tanker, handlinger og overbevisninger.

Derudover har jeg specialuddannelse inden for områderne børnehypnose og børnehypnoterapi, smertebehandling samt kærligheds- og seksuelle problemstillinger.