Kærlighedshypnose - Hypnosehuset Lynggaard

Kærlighed & Hypnose

Har du lyst til at opnå et kærlighedsliv uden begrænsninger?

Hypnose er en effektiv og nænsom terapiform til dig, som ønsker at opnå hurtige resultater i dit kærlighedsliv.

Uanset om du er single eller måske allerede er i et parforhold, kan de fleste på et tidspunkt få brug for at give deres kærlighedsliv et kærligt skub! Hypnose afhjælper en lang række problemstillinger i forhold til kærligheden ved at frisætte dig fra gamle ikke-konstruktive adfærdsmønstre, der ligger hengemt i din underbevidsthed. Når dette sker,  bliver du i stand til at modtage kærligheden uden begrænsende overbevisninger.

Kærlighedshypnose for singler

Der kan være mange grunde til at få hjælp til et bedre kærlighedsliv igennem et hypnoseforløb. Måske er du single og træt af ”igen og igen” at møde de samme trælse typer? Typer, som du inderst inde godt ved, ikke er gode for dig, men som et gammelt mønster inde i dig trigger dig til at repetere. Den ubevidste del af sindet fortsætter med at få dig til at træffe de forkerte valg.

Bliv parat til kærligheden

En del singler, der henvender sig hos os, ønsker hypnose på grund af ulykkelig kærlighed. Her kan være svært at komme videre, hvis man som den ene part stadig har følelser i klemme fra fx en skilsmisse eller et endt parforhold med en ulykkelig afslutning. Her er et veltilrettelagt hypnoseforløb et effektivt redskab til at få tømt den mentale rygsæk, som du har slæbt med dig i årevis. Dermed bliver du mere hel og mere parat til at få kærligheden til at fungere i dit liv.

Kærlighedshypnose for dig, der er i et parforhold

For dig, der allerede er i et parforhold, kan en af grundene til at arbejde med kærlighedsrelationer være, at der er en ubalance i dit parforhold. Det kan fx være, at du mærker, at det hele tiden er dig, der altid er mest ’på’ og vil ses, dig der altid giver og giver? Som partner i et haltende parforhold mærker du måske, det er nødvendigt for dig at få rettet op på ubalancen, for netop at undgå at miste dig selv i den anden. Her har mange gavn af det populære hypnoseforløb ”Gå i parterapi -  alene”, som du kan læse mere om efter dette afsnit. Det er også muligt at gå i terapi sammen med, men hver for sig (i hvert jeres individuelle forløb). Fordelene af dette effektive forløb bliver uddybet herefter.

Har du overvejet at ”Gå i parterapi - alene”?

At ”gå i parterapi - alene”, er en intens og spændende rejse i og med dit parforhold. Du kan faktisk forandre dit parforhold, selvom din partner ikke vil deltage eller synes særlig godt om idéen med terapi. Terapien fungerer ud fra devisen om, at når du ændrer dig, ændrer dit parforhold sig automatisk også. Når du begynder at tænke, agerer og føle anderledes, bliver din partner nødt til at forholde sig til det og følge med på rejsen. Undervejs i forløbet ”Gå i parterapi - alene” får du skabt mere kærlighed til dig selv og opbygget din selvtillid markant. Du lærer at stå ved dig selv og dine behov og værdier. Når du kommer til at føle dig god nok og værdifuld, lige præcis som du er, skaber det større livsglæde i dig selv og i dit liv med din partner.

Ellers prøv ”Parterapi - men i individuelle forløb” - det er yderst effektivt!

ForløbetParterapi - men i individuelle forløb” er en anderledes måde at forandre parforholdet på. Det er baseret på, at I begge går i parterapi, men er i hvert sit individuelle terapiforløb. I begge de individuelle forløb har vi sammen lagt en fælles plan for, hvordan jeres parforhold skal være, når I afslutter forløbet. Det er afgørende i denne type forløb, at begge parter får givet slip på de negative mønstre, I har med i bagagen i forhold til jer selv, til hinanden og til kærligheden. Vi arbejder også med tilgivelse, så I kan komme videre fra de gange, I er kommet til at såre hinanden. På den måde får I skabt plads til nye og bedre tider i jeres parforhold.

Hvorfor hypnose kan være vejen til et bedre kærlighedsliv for mig

Under en hypnose vil du modtage en omprogrammering med nye og mere kærlige kodninger i dit sind. Her slipper du de gamle programmeringer, der gav dig de uønskede resultater med kærligheden. Programmeringerne i din underbevidsthed er nøglen til at skabe den ny livssituation, du ønsker. De påvirker dine valg i stort set alt, hvad du foretager dig. Vores valg og tilvalg af kærlighedspartnere og adfærd stammer fra disse kodninger, men der er ingen grund til, at de længere skal spænde ben for dig.

Få mere kærlighed i dit liv med hypnose

Sådan kan hypnose anvendes til at forbedre dit kærlighedsliv:

Hypnose er et fantastisk stærkt redskab til at skabe store og vedvarende forandringer. Det gælder også i forhold til dit kærlighedsliv. Under en hypnose får du hjælp til at få omprogrammeret de uhensigtsmæssige tanker, mønstre og vaner, der ligger i din underbevidsthed og skaber problemer for dig i dit kærlighedsliv. Det kunne f.eks. være overbevisninger om, hvilken type partner du tror, du fortjener, eller hvordan du ubevidst tror, en partner skal behandle dig.

I hypnose arbejdes der med at programmere din underbevidsthed, hvilket skaber meget hurtige, effektive og konkrete resultater i dit (kærligheds)liv. Andre terapiformer samt coaching tilbyder ikke den fordel, som hypnosen giver. Derfor bruger mange klienter årevis med lange samtaler uden at opnå de ønskede resultater nødvendigvis, da underbevidstheden ikke er fulgt med.

Kærlighedshypnose kan hjælpe dig med at:

 • Opnå større selvværd og selvtillid - det er fundamentet for et velfungerende parforhold. 
 • Kende dit sande værd og føle dig mere attraktiv -  hjælper dig til at kunne modtage og opnå den kærlighed, du ønsker og fortjener.
 • Få et bedre parforhold ved at ”gå i parterapi - alene” - når du forandrer dig, forandrer dit parforhold sig også.
 • Anvende ”Loven om tiltrækning” på et dybere plan - tiltræk den partner og kærlighed, du ønsker.
 • Give slip på fortiden og negative mønstre i dit kærlighedsliv - skab plads til en ny eller fornyet kærlighed.
 • Programmere dig selv til at opnå succes - også i dit kærlighedsliv.
 • Få skabt tid og overskud til bedre at kunne rumme din familie og relationer.

Kærligt klædt på til kærlige relationer - det hele starter med dig

Alle hypnoseforløbene hos Hypnosehuset handler grundlæggende set om at få opbygget et godt fundament for dig med et super stærkt selvværd og selvtillid. Når du hviler i dig selv og både ved og føler, at du er god nok og fantastisk, lige præcis som du er, begynder du at tage de rigtige valg i dit liv og i kærligheden. Så er du klar til en fantastisk rejse og til at møde mere kærlighed i dit liv?

Hvis du læser dette og er mand - og nysgerrig på at forbedre dit kærlighedsliv, er du selvfølgelig velkommen. Kærlighedshypnose er for alle, uagtet dit køn og seksuelle overbevisning. Du er meget velkommen.

Derfor kan du trygt vælge mig til at få større glæde i dit kærlighedsliv:

 • Det kan du, fordi jeg har selv har gået vejen og taget hånd om de problemstillinger, der opstår i kærligheden.
 • Jeg har en masse erfaring med at hjælpe andre til større selvkærlighed og accept inklusive en intensiv egenterapi samt hypnose.
 • Som en ekstra bonus får du, når du vælger en behandling hos Hypnosehuset Lynggaard, faktisk FIRE behandlinger i én, nemlig: alm. samtaleterapi, coaching, hypnose (programmering af underbevidstheden) og healing, hvis du ønsker dette.

Positive sidegevinster ved et kærlighedsforløb

 • Mere livsglæde og livsmod
 • Når du arbejder med dit selvværd og selvtillid i forhold til kærligheden, vil det have en afsmittende effekt i forhold karriere eller skabe mod til at sætte dig nye mål og drømme
 • Med mere selvværd og selvtillid vil du opleve ro og balance i hele dit liv
 • Mere mod til f.eks. at gøre eller opsøge nye retninger i livet eller karrieren mm.
 • Vær og føl dig attraktiv, fordi du er fantastisk, præcis som du er
 • Med nye programmeringer vil du opleve mere energi og overskud i dit liv

Derfor virker dating-coachens råd ikke altid

For dig, der er åben for en spirituel tilgang til kærligheden, tilbyder vi også mulighed for at gå i dybden med kærligheden set i et mere holistisk lys. Hvor mange gange har du mon ikke hørt en hulens masse råd fra en dating coach og sidenhen erfaret, at der nogle gange ikke sker det, der burde ske? Og hvad gør man så, når man har prøvet at følge ALLE datingcoachens råd over for den person, man er interesseret i eller  er i forhold med? Du opdager måske, at rådene alligevel ikke virker, eller at der ligefrem sker det modsatte?! Hvad kan det skyldes?

Når ingen af disse råd fra alverdens datingcoaches synes at passe, kan muligvis skyldes, at du befinder dig i et spirituelt parforhold, en Twin Flame Connection eller det som nogen kalder et guddommeligt partnerskab. Denne type forhold er ikke ”bare” en almindelig kærlighedshistorie - det er personlig udvikling af højeste kaliber (og derfor også både hårdt og fantastisk - og det, der netop er meningen med denne spirituelle kærlighed). Du vil i øvrigt kunne mærke denne særlige forbindelse, når du møder din Twin Flame - du vil ikke være i tvivl, når det sker! Helt overordnet passer en Twin Flame Connection overhovedet ikke ind i et klassisk parforholdsmønster. Hvis der ER tale om en spirituel forbindelse med din Twin Flame, vil selv den bedste datingcoachs råd ikke virke efter opskriften ...

I arbejdet med den spirituelle kærlighed vil vi inddrage elementer fra ”Loven om tiltrækning”. Du vil lære at skærpe din evne til at manifestere dine ønsker i forhold til fx den type af kærlighed, du ønsker. Inddragelsen af ”Loven om tiltrækning” maksimerer stensikkert dit samlede udbytte af hypnoseforløbet.

Nyt hypnoseforløb: 

Mød din Twin Flame - opdag spirituel kærlighed

Som noget nyt kan Hypnosehuset nu tilbyde at guide dig ud på dit livs kærlighedsrejse med et intenst hypnoseforløb, hvor fokus er på at møde din Twin Flame eller udvikle jeres måske allerede eksisterende relation. I den såkaldte Twin Flame Connection ligger udfordringen i, at bedst som du har mødt din Twin Flame (det mærkes ved en meget intens forbindelse) er det er meningen, at I skal skilles fra hinanden, bedst som det flyver derudad for jer begge. Men denne adskillelse skal ske, da ingen af jer ellers vil kunne vokse personligt analogt med Twin Flame-rejsen. Det er meningen, I bliver de bedste og mest selvkærlige udgaver af jer selv. I SKAL naturligvis være sammen, men du skal først lære at give slip på alle de blokeringer der ligger i dit liv og i dit energifelt, altså give slip på fortiden. Magien opstår ved, at når du giver slip på blokeringerne, sker det samme for din Twin Flame.

Twin Flame-rejsen handler kort sagt om at finde hjem til dig selv, at finde dig finde dine værdier i livet, måske endda dit livsformål undervejs. Sådan, at når du genforenes med din stor kærlighed, din Twin Flame, kan du stå ved dig selv og forblive tro mod dig selv og de behov, du har i livet, udover kærligheden. Hvis du er nysgerrig på et Twin Flame-forløb, så kontakt os og få en snak om, hvad det indebærer. Én ting er sikkert: det bliver en helt enestående oplevelse, hvor du vil opleve den spirituelle kærlighed i dig selv og i din Twin Flame-partner.

Brug for noget andet end 1:1 sessioner?

Så er mit online kærlighedsforløb Få et bedre kærlighedsliv noget for dig

Onlineforløbet er især til dig, der kender til...

 • Ikke at føle dig god nok
 • Selvværdet er ikke helt i top
 • Føler måske at du ikke er værd at elske
 • Usikker på dig selv og dit værd
 • Nedgørende tanker om dig selv
 • Jalousi
 • Tidligere oplevelser i kærligheden som har sat dybe ar og forstyrrer dit nuværende eller kommende parforhold (f.eks. skilsmisse, utroskab, parforhold hvor du er blevet nedgjort mm.)
 • Svært ved at sætte grænser

Alt dette arbejder mit online kærlighedsforløb i dybden med i et tempo tilpasset dig i dine egne trygge rammer.