Rideangst - Hypnosehuset Lynggaard

Hest & Rytter

Få rideglæden tilbage - ved hjælp af hypnoterapi

Spar 69% på mit online rytter-hypnoseforløb

Lige nu kan du købe evighedsadgang til hele forløbet for bare 997 kr.

Start 2022 ud med at få opbygget - eller genopbygget - glæden ved ridning og ved din hest med dette unikke rytterforløb. Du får evighedsadgang til 6 rytterhypnoser, som er udarbejdet ved hjælp af over 50 erfarne ryttere. Det er skræddersyet til enhver rytters behov, mål og drømme, hvad enten du er fritidsrytter eller professionel.

Emner som rideangst, præsentationsangst, selvværd og selvtillid, samarbejde med hesten, fokus på at nå sit mål, samt meget andet bliver dækket. Du kan læse om alle hypnoserne i forløbet herunder.

Hypnoterapi hjælper til med at du som rytter:

 • får større selvværd/selvtillid
 • når dine mål
 • ændrer din hest fra sensitiv til rolig (når du ændrer dig, ændrer din hest sig)
 • slipper din præstationsangst

Og til forældrene:

 • hjælper mor og far til at slippe den angst du har
 • så du/I kan lade barnet nyde rideturen

Sådan foregår det:

 • Mulighed for behandling enten 1:1 eller som hold.
 • Behandlingerne kan foregå på
  klinikken, hos dig/jer eller online.

Hypnose mod rideangst 1:1

Lider du som rytter af rideangst, angst for at håndtere din hest eller måske du har en sensitiv og opfarende hest? Det er rigtig ubehageligt at have rideangst, og du får ikke den fulde glæde ud af samværet med din hest. Du bruger sikkert mange penge på din glæde og interesse, og derfor er det også ærgerligt hvis du ikke får alt det ud af det, som du håber på og forventer.

Ændringer giver rideangst
Rideangst kan komme snigende hen ad vejen, eller den kan opstå pludseligt efter et styrt, eller ved at du har oplevet en anden rytter falde af hesten. Mange oplever også at rideangsten kommer, efter de er blevet forældre, eller har oplevede andre ting, der ændrede deres livsopfattelse.

Er jeg egnet?
Skuffelsen og måske også den knude du føler i maven, når du tænker på, at du skal ride din hest, kan være frygtelig. Du overvejer måske, om du er egnet som rytter, eller om du helt skal sælge din hest.

Kom hurtigt i sadlen igen
Men der er hjælp at hente med hypnoterapi i forhold til din rideangst. Jeg anvender hypnose, hypnoterapi og alm. terapi, til hurtigt og sikkert at få dig tilbage i sadlen igen. Og du vil også opleve at, den sensitive og opfarende hest du før havde, nu slapper af og udviser en tryg og sikker adfærd.

Sådan foregår det
En typisk session tager 2-3 timer, hvor jeg er i samarbejde med dig og din hest. Først har vi en samtale for at afdække din problemstilling og gå i dybden med den, og derefter kommer du i hypnose, som er en behagelig tilstand, hvor din krop er fuldstændig afslappet som hvis den sov/mediterede, og dit hoved er fuldt fokuseret på det, jeg foreslår dig, og på at opnå den forandring du ønsker. Du er helt sikker og tryg under hypnosen, også kaldet hypnoterapien, og du kan høre og opfatte, alt der sker omkring dig, og til enhver tid ”vågne” af hypnosen, og sige du ikke ønsker at forsætte. Du har altid kontrollen.

Når vi er færdig med hypnoterapien, vil du, alt efter problemstillingen, håndtere eller komme op og sidde på din hest, samtidig med at jeg står på jorden og taler dig igennem alle de nye følelser og tanker, der opstår når du igen kan omgås og ride din hest uden problemer.

Rideangst - hold

- både på klinikken og online

På et hold for rideangst kommer du igennem 8 sessioner, hvor der arbejdes med din rideangst (stor som lille). Forløbet henvender sig til alle former for rideangst, f.eks. angst inden for bestemte dele af ridningen, at ride tur, starte stævner, ride-undervisning, ride sammen med andre eller at håndtere din hest fra jorden. Enhver form for angst,du måtte opleve i forhold til din hest eller ridning, vil blive bearbejdet under forløbet.

Der arbejdes også med selvværd og selvtillid som rytter, sådan at dit fundament er i orden og du derved lettere kan stå fast i situationer, der før kunne ryste dig i forhold til din hest og din ridning.

Max antal deltagere online: 20
Max antal deltagere på klinikken: 10
Min. 6. tilmeldte før holdene oprettes

Nye vaner og tanker

Vi kommer under forløbet omkring hele dig som rytter, så du får mulighed for, at arbejde med alle de negative tanker, følelser, mønstre og vaner, der kan spænde ben for dig og dine mål som rytter.

Det vil sige, at du giver slip på dem, og erstatte dem med nye positive vaner, tanker og mønstre i stedet for. Det gør, at du kan opnå dine mål og drømme, samt større rideglæde og frihed.
Vi anvender også “Loven om tiltrækning” undervejs (Loven om tiltrækning handler om, at det du tænker, føler mm. er det du tiltrækker, vi arbejder derfor på, at du kommer til at tænke og føle positive ting, som tager dig tættere på dine ønsker og mål).

Positive sidegevinster

 • Større selvværd og selvtillid generelt
 • Følelsen af/viden om at “jeg er god nok, som jeg er”
 • Mere fokus og koncentration
 • Mod til at gå efter dine drømme og mål
 • Forbedret hukommelse
 • Mere energi og overskud
 • Målrettethed
 • Lettere ved at sætte grænser og stå fast ved dine behov
 • Indre ro