Hypnoterapi til rytter (og hest)

Hypnoterapi hjælper til med at du som rytter:

• slipper rideangsten
• får større selvværd/selvtillid
• når dine mål
• ændrer din hest fra sensitiv til rolig (når du ændre dig, ændre din hest sig)
• slipper din præstationsangsten

 

Og til forældrene:


• hjælper den mor og far til at slippe den angst du har
- så du/I kan lade barnet nyde rideturen

 

Hypnoterapi:
Mulighed for behandling enten 1:1 eller
som hold. Behandlingerne kan foregå på
klinikken, hos dig/jer eller online.

 

 

Rideangst

Lider du som rytter af rideangst, angst for at håndtere din hest eller måske du har en sensitiv og opfarende hest. Det er rigtig ubehageligt at have rideangst, og du får ikke den fulde gælde ud af samværet med din hest. Du bruger sikkert mange penge på din glæde og interesse, og derfor er det også ærgerligt hvis du ikke får alt det ud af det, som du håber på og forventer.

Rideangst kan komme snigende hen ad vejen, eller den kan opstå pludseligt efter et styrt, eller ved at du har oplevet en anden rytter falde af hesten. Mange oplever også at rideangsten kommer, efter de er blevet forældre, eller har oplevede andre ting, der ændrede deres livsopfattelse.

Skuffelsen og måske også den knude du føler i maven, når du tænker på, at du skal ride din hest, kan være frygtelig. Du overvejer måske, om du er egnet som rytter, eller om du helt skal sælge din hest.

Men der er hjælp at hente med hypnoterapi i forhold til din rideangst. Jeg anvender hypnose, hypnoterapi og alm. terapi, til hurtigt og sikkert at få dig tilbage i sadlen igen. Og du vil også opleve at, den sensitive og opfarende hest du før havde, nu slapper af og udviser en tryg og sikker adfærd.

En typisk session tager 2-3 timer, hvor jeg er i samarbejde med dig og din hest. Først har vi en samtale for at afdække din problemstilling og gå i dybden med den, og derefter kommer du i hypnose, som er en behagelig tilstand, hvor din krop er fuldstændig afslappet som hvis den sov/mediterede, og dit hoved er fuldt fokuseret på det, jeg foreslår dig, og på at opnå den forandring du ønsker. Du er helt sikker og tryg under hypnosen, også kaldet hypnoterapien, og du kan høre og opfatte, alt der sker omkring dig, og til enhver tid ”vågne” af hypnosen, og sige du ikke ønsker at forsætte. Du har altid kontrollen.

Når vi er færdig med hypnoterapien, vil du, alt efter problemstillingen, håndtere eller komme op og side på din hest, samtidig med at jeg står på jorden og taler dig igennem alle de nye følelser og tanker, der opstår når du igen kan omgås og ride din hest uden problemer.

Se priser her.