5-PATH hypnoterapi

5-PATH hypnoterapi består af fem faser, hvor der bliver gjort op med fortiden og de fejlagtige overbevisninger, du har erhvervet dig i barndommen og op igennem livet. Du bliver fri, fordi du via hypnoterapi, gør op med de mønstre andre har pålagt dig, og dem du fastholde dig selv i.

5-PATH hypnoterapi er en grundig og dybdegående hypnose, så derfor opnår du hurtigt resultater, og de forbliver vedvarende.

 

5-PATH Hypnoterapi session

 

Når du kommer til den første session, tager vi en snak om hvad hypnoterapi er, og hvad der kommer til at ske under hypnosen. Derefter har vi en samtale, omkring de problemstillinger du kommer med, og på hvilken måde du ønsker, at dit liv skal være anderledes.

Efter samtalen vil du komme over i hypnosestolen, hvor du vil blive guidet i den dejlige og afslappede tilstand som hypnosen er. Du vil føler det, som om tiden går hurtig, og at det er meget behageligt.  Bagefter vil du føle dig frisk og veludhvilet og have en fantastisk følelse med dig derfra.

Efter hypnosen drøfter vi de spørgsmål, der måtte dukker op.

Du vil opleve, at sessionerne vil være en sammensætning af hypnoterapi, vågenhypnose og coaching. Denne sammensætning vil gøre, at du som klient modtager den bedst mulige terapi, og at du opnår din forandring.